Restricții de circulație pe Autostrada A2 București – Constanța. Se astupă fisurile și gropile din carosabil, pe sensul către mare

16 apr. 2024
814 afișări
Restricții de circulație pe Autostrada A2 București – Constanța. Se astupă fisurile și gropile din carosabil, pe sensul către mare
Restricții de circulație pe Autostrada A2 București – Constanța. Se astupă fisurile și gropile din carosabil, pe sensul către mare | Foto simbol: Inquam Photos / George Călin

Centrul InfoTrafic le-a transmis șoferilor că au fost instituite restricții de circulație pe autostrada A2 București – Constanța astăzi, 16 aprilie 2024. Decizia a fost luată pentru a permite efectuarea unor lucrări la partea carosabilă.

Restricții de circulație pe Autostrada A2

Șoferii care au drum spre mare marți, 16 aprilie 2024, trebuie să știe că circulația rutieră pe banda a doua a sensului de mers către Constanța va fi restricționată.

Centrul InfoTrafic din Cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că va fi afectat tronsonul kilometric 151 – 153. Motivul pentru care s-a luată această decizie este că se efectuează lucrări pe partea carosabilă:

Circulația rutieră este restricționată pe a doua bandă pe sensul către Constanța, pe tronsonul kilometric 151 – 153, pentru a permite efectuarea unor lucrări la partea carosabilă de colmatare fisuri.

Restricția de circulație va fi valabilă doar în data de 16 aprilie 2024, în intervalul orar 10:00 – 17:00, conform informațiilor transmise ce Centrul InfoTrafic în această dimineața.

În acest context, polițiștii le recomandă șoferilor să circule cu viteză redusă în zona unde sunt efectuate aceste lucrări. De asemenea, aceștia sunt rugați să evite manevrele care au putea fi periculoase și să semnalizeze orice intenție de a schimba benzile de mers.

S-a deschis circulația pe un tronson din A0

De luni, 15 aprilie 2024, șoferii pot circula pe un nou tronson al A0. Această porțiune de drum se întinde pe o lungime de 13 km și este cuprinsă între DN4 Șoseaua Olteniței și DN5 Jilava.

Tronsonul nou inaugurat este format din:

  • Segmentul de 6 kilometri, finalizat de constructorul turc Alsim Alarko; este parte din A0 Sud Lotul 1 (16,93km).
  • Segmentul de aproximativ 6,3 kilometri din Lotul 2 al A0.

Acesta a fost inaugurat cu o întârziere de jumătate de an față de termenul inițial. Mașinile ar fi trebuit să poată circula pe acest drum încă din octombrie 2023.

Cookies