Restricții de circulație pe Autostrada A2 București – Constanța. Centrul Infotrafic: Evitați aglomerația, folosiți rute alernative!

21 apr. 2024
276 afișări
Restricții de circulație pe Autostrada A2 București - Constanța. Centrul Infotrafic: Evitați aglomerația, folosiți rute alernative!
Restricții de circulație pe Autostrada A2 București - Constanța. Centrul Infotrafic: Evitați aglomerația, folosiți rute alernative! Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Șoferii trebuie să știe că sunt restricții de circulație pe Autostrada Soarelui A2 București – Constanța. Centrul Infotrafic recomandă folosirea rutelor alternative, la întoarcerea spre Capitală.

Centrul Infotrafic: Restricții de circulație pe A2 București – Constanța

Duminică, 21 aprilie 2024, la ora 10:20, Centrul Infotrafic a ținut să transmită un mesaj pentru șoferi:

EVITAȚI AGLOMERAȚIA PE A2 BUCUREȘTI-CONSTANȚA! FOLOSIȚI RUTE ALTERNATIVE!

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române le reamintește șoferilor că până joi, la data de 25 aprilie 2024, pe autostrada A2 București – Constanța, circulația rutieră este restricționată pe a doua bandă a fiecărui sens de mers.

Mai exact, este deviată circulația rutieră pe prima bandă, pe tronsonul kilometric 12+300 de metri – 12+500 de metri.

Aceste restricții sunt impuse pentru a permite efectuarea lucrărilor la parapetul median în zona intersectării cu Autostrada Bucureștiului A0 Sud.

Rută alernativă pentru întoarcerea către Capitală

Pentru a evita aglomerația și timpul îndelungat de așteptare la întoarcerea spre București, Centrul Infotrafic le recomandă șoferilor să aleagă ca rută alternativă:

  • DN 3 Fundulea – Brănești – București, cu posibilitatea de părăsire a autostrăzii prin nodurile rutiere Fundulea, Brănești sau Cernica.

De asemenea, conducătorii auto trebuie să știe că în zona unde se realizează lucrări vor acționa echipaje rutiere pentru fluidizarea traficului.

Șoferii sunt sfătuiți să nu circule sau să oprească pe banda de urgență în mod nejustificat, să acorde prioritate la pătrunderea pe autostradă din zona spațiilor de servicii, să mărească distanța în mers, iar în cazul în care încheie coloanele, să pună în funcțiune luminile de avarie, pentru a-i atenționa pe cei ce se apropie din spate să frâneze din timp.

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO | O nouă inspecție la Lotul 3 Sud al A0 – Autostrada Bucureștiului. Scrioșteanu: Este cel mai important șantier pe care îl avem de dat în trafic anul acesta

Cookies