Restricții de circulație pe A2, pe ambele sensuri, la intrarea în București, din această noapte. Se lucrează la pasajul care traversează autostrada | Rute ocolitoare

10 iun. 2024
2425 afișări
Restricții de circulație pe A2, pe ambele sensuri, la intrarea în București, din această noapte. Se lucrează la pasajul care traversează autostrada | Rute ocolitoare
Restricții de circulație pe A2, pe ambele sensuri, la intrarea în București, din această noapte. Se lucrează la pasajul care traversează autostrada | Rute ocolitoare | Sursa foto: Inquam Photos/ George Călin

Din noaptea aceasta vor intra în vigoare restricții de circulație pe Autostrada A2 București-Constanța pentru efectuarea unor lucrări. Centrul Infotrafic anunță că acestea vor fi valabile până pe data de 14 iunie, în intervalul orar 23:00 – 04:00.

Restricții de circulație pe A2, în perioada 10-14 iunie

Traficul va fi restricționat pe Autostrada A2 București-Constanța, pe timpul nopții, în perioada 10-14 iunie, ca urmare a desfășurării unor lucrări la pasajul care traversează autostrada, la kilometrul 11+700 metri și la kilometrul 15+500 metri.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în perioada 10.06 – 14.06.2024, în intervalul orar 23:00 – 04:00, pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, se execută lucrări de șlefuire și vopsire la pasajul care traversează autostrada, la kilometrul 11+700 metri și la kilometrul 15+500 metri, iar circulația este restriționată în zona lucrărilor.

Centrul Infotrafic a stabilit care sunt rutele ocolitoare pe care le pot folosi șoferii:

  • Direcția de deplasare București (Bd. Theodor Pallady) – Constanța:
    • Bd. Theodor Pallady – A2, nod rutier km 12 – Centura București DNCB – DN3, Fundulea – A2, Constanța;
  • Direcția de deplasare Constanța – București:
    • A2 – nod rutier km 15 – DJ301, Cernica – Centura București DNCB.

Conducătorii auto sunt sfătuiți să conducă cu atenție, să reducă viteza și să respecte indicatoarele și marcajele rutiere din zona lucrărilor semnalizate.

Accident, ieri după-amiază, pe Autostrada A2 București-Constanța

Centrul Infotrafic a transmis duminică, 9 iunie, că pe Autostrada A2 București-Constanța a avut loc un accident în jurul orei 17:20. Trei mașini s-au ciocnit în apropierea localității Cernica din județul Ilfov. Traficul rutier a fost oprit pe o bandă, iar incidentul rutier a îngreunat traficul în zonă.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe autostrada A2 București-Constanța, la kilometrul 16, pe sensul către Capitală, în apropierea localității Cernica, județul Ilfov, a avut loc o coliziune între trei autovehicule, soldată doar cu pagube materiale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies