Restricții de circulație, miercuri, în București. Brigada Rutieră: se va desfășura un ceremonial de comemorare la „Memorialul Victimelor Holocaustului”

01 aug. 2023
686 Afișari
Restricții de circulație, miercuri, în București. Brigada Rutieră: se va desfășura un ceremonial de comemorare la „Memorialul Victimelor Holocaustului”
Restricții de circulație, miercuri, în București. Brigada Rutieră: se va desfășura un ceremonial de comemorare la „Memorialul Victimelor Holocaustului”. FOTO: Inquam Photos / Alexandru Busca

Brigada Rutieră îi anunță pe șoferi că, miercuri, 2 august, vor exista restricții de circulație în București, cu ocazia desfășurării unui ceremonial de comemorare la „Memorialul Victimelor Holocaustului”, la intersecția Străzii Lipscani cu Strada Ion Brezoianu.

De asemenea, de marți seară și până la încheierea evenimentului, șoferii trebuie să știe că vor fi rezervate 3 parcări.

Brigada Rutieră anunță restricții de circulație, miercuri, în București

Restricții de circulație cu ocazia desfășurării unui ceremonial de comemorare pe 2 august, anunță Brigada Rutieră București într-un comunicat.

Miercuri, 2 august 2023, în intervalul orar 07:30 – 11:00, în București se va desfășura un ceremonial de comemorare la „Memorialul Victimelor Holocaustului”, aflat la intersecția străzilor Lipscani și Ion Brezoianu.

Oamenii legii anunță că, pentru o bună desfășurare a evenimentului, în intervalul orar 07:00 – 12:30, vor exista restricții de circulație, atât pentru șoferi, cât și pentru pietoni:

  • pe Str. Anghel Saligny, între Splaiul Independenței și Str. Lipscani;
  • pe Str. Lipscani, între Str. Ion Brezoianu și Str. Anghel Saligny.

3 parcări, rezervate pentru eveniment, începând de marți seară

De asemenea, începând cu data de 01 august, ora 20:00 și până la încheierea evenimentului, vor fi rezervate următoarele parcări:

  • parcarea din fața detașamentului de pompieri Mihai Vodă și benzinăria Petrom, segmentul delimitat de Str. Anghel Saligny și Splaiul Independenței;
  • parcarea aflată pe Str. Anghel Saligny, pe partea stângă, sensul spre Str. Lipscani, între Splaiul Independenței și Str. Lipscani, adiacentă monumentului Holocaustului;
  • parcarea triunghiulară, delimitată de Str. Anghel Saligny, Splaiul Independenței și Str. Lipscani.

Recomandări pentru șoferi și pietoni:

Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor de circulație și solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu prudență, să nu oprească ori să staționeze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa, transmite Brigada Rutieră București.

Cookies