Restricții de circulație mâine în București. Brigada Rutieră anunță ce străzi sunt închise pentru evenimentele organizate de Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor

12 iun. 2024
864 afișări
Restricții de circulație mâine în București. Brigada Rutieră anunță ce străzi sunt închise pentru evenimentele organizate de Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor
Restricții de circulație mâine în București. Brigada Rutieră anunță ce străzi sunt închise pentru evenimentele organizate de Înălțarea Domnului și Ziua Eroilor | Inquam Photos / George Călin

Brigada Rutieră București le transmite șoferilor că mâine urmează să fie instituite restricții de circulație pe mai multe străzi din oraș, cu ocazia sărbătorilor Ziua Eroilor și Înălțarea Domnului. Vor avea loc atât ceremonii militare, cât și religioase.

Restricții de circulație în București, de Ziua Eroilor – Înălțarea Domnului

Joi, 13 iunie 2024, este sărbătoarea religioasă „Înălțarea Domnului”, ocazie cu care se celebrează și „Ziua Eroilor”. Pentru a permite buna desfășurare a ceremoniilor religioase și militare ce vor avea loc în Capitală, Brigada Rutieră București a anunțat că vor fi instituite restricții de circulație, conform A3 CNN.

Astfel că, șoferii sunt anunțați care sunt străzile pe care trebuie să le evite (în anumite intervale orare). Iată lista:

  • Circulația mașinilor va fi restricționată pe Strada Constantin Mille (Sectorul 1), între orele 19:30 – 23:00,
  • Circulația mașinilor va fi restricționată pe Calea Victoriei, în fața Palatului Cercului Militar (segmentul cuprins între strada Matei Millo și Bulevardul Regina Elisabeta), între orele 20:00 – 23:00. Intersecțiile nu vor fi afectate.

De asemenea, mai multe polițiștii au anunțat că o să fie necesară eliberarea mai multor parcări din București. este vorba despre:

  • Parcarea aflată la intrarea în Parcul Carol. Aceasta va fi eliberată din data de 12 iunie 2024 (ora 22:00), până în data de 13 iunie 2024 (la terminarea activităților).
  • Parcarea de la Monumentul eroilor militari căzuți în misiune în teatrele de operații și pe teritoriul României. Aceasta fi eliberată din data de 12 iunie 2024 (începând cu ora 20:00), până la data de 13 iunie 2024 (la terminarea activităților).
  • Parcarea/aleea de la Monumentul Eroilor Patriei. Aceasta va fi eliberată începând din data de 11 iunie 2024 (ora 22:00), până în data de 13 iunie 2024 (la terminarea activităților).
  • Parcarea și trotuarul din fața Cimitirului Eroilor Români din Primul Război Mondial, aflat pe Bulevardul Ghencea. Zona va fi eliberată în data de 13 iunie 2024, începând cu ora 10:00, până la ora 23:30.

În acest context, șoferii sunt sfătuiți să își gândească traseele în așa fel încât să ocolească zonele unde sunt instituite restricțiile de circulație de joi, 13 iunie 2024.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies