Restricţii de circulaţie în zona Stadionului Naţional VEZI HARTA

de:
05 sept. 2011
1 Afișari
Restricţii de circulaţie în zona Stadionului Naţional VEZI HARTA

Astfel, începând cu ora 17:30, se vor aplica restricţii rutiere pe str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadion, dar şi pe bd. Pierre de Coubertin, între str. Vatra Luminoasă şi intrarea în stadion.

În plus, Brigada Rutieră a Poliţiei Capitalei solicită riveranilor şi celorlalţi conducători de autovehicule să evite oprirea şi staţionarea pe următoarele artere rutiere:

– bd. Basarabia între Piaţa Hurmuzachi şi bd. Chişinău;

– str. Maior Coravu;

– str. Vatra Luminoasă;

– bd. Pierre de Coubertin.

Mai mult, poliţiştii îi sfătuiesc pe bucureşteni să evite să vină cu maşina la meci, fiind disponibile mai multe mijloace de transport în comun către stadion. Totodată, aceştia cer şoferilor să nu claxoneze inutil în trafic şi să îşi păstreze calmul în zonele aglomerate.

În deschiderea meciului de fotbal este organizat şi un concert, la care spectatorii vor avea acces cu începere de la ora 18.00.

Poliţia Capitalei a anunţat că, pentru desfăşurarea în condiţii optime a partidei amicale, va participa cu un efectiv de 649 de poliţişti însoţiţi de 10 câini.

Nici spectatorii de pe Stadion nu vor face ce vor ei: FRF a anunţat că pe fiecare scaun de pe Arena Naţională spectatorii vor putea găsi steguleţe tricolore şi cartoane colorate pentru coregrafia de la meciul România-Franţa, ei având interzis accesul pe stadion cu alte bannere sau mesaje, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

Cookies