Restricții de circulație în zona Ghencea, între Strada Brașov și Râul Doamnei. TCMB: Distrigaz a intervenit la o avarie

23 mai 2024
5647 afișări
Restricții de circulație în zona Ghencea, între Strada Brașov și Râul Doamnei. TCMB: Distrigaz a intervenit la o avarie
Restricții de circulație în zona Ghencea, între Strada Brașov și Râul Doamnei. TCMB: Distrigaz a intervenit la o avarie. Sursa foto: Trustul de Clădiri Metropolitane Oficial/Facebook

Șoferii trebuie să știe că, în zona Ghencea, pe porțiunea dintre Str. Brașov și Râul Doamnei, sunt restricții de circulație. Trustul de Clădiri Metropolitane anunță că Distrigaz a intervenit aici pentru remedierea unei avarii, iar circulația se desfășoară pe o bandă de sens, „până cel târziu sâmbătă”, când reparația va fi finalizată.

TCMB anunță restricții de circulație în zona Ghencea

Trustul de Clădiri Metropolitane București îi anunță pe bucureșteni că, joi, 23 mai 2024, în zona Ghencea, pe porțiunea de drum cuprinsă între Strada Brașov și Râul Doamnei, vis-a-vis de magazinul Lidl, compania Distrigaz a intervenit pentru remedierea unei avarii la rețeaua de alimentare cu gaze naturale.

Din această cauză, șoferii care trec prin zonă trebuie să știe că sunt restricții de circulație în Ghencea: se circulă pe o bandă de sens, până cel târziu sâmbătă, 25 mai, când reparația urmează să fie finalizată.

Din acest motiv circulația se va desfășura pe o bandă de sens până cel târziu sâmbătă când reparația va fi finalizată, așa cum ne informează reprezentații companiei și că ulterior traficul auto se va desfășura în condiții normale, explică TCMB într-o postare pe pagina de Facebook.

TCMB ține să menționeze că aceste lucrări nu au făcut obiectul contractului și proiectului derulat de companie cu Primăria Capitalei. Lucrările de supralărgire continuă și se află pe ultima sută de metri.

La data de 10 mai 2024, Trustul de Clădiri Metropolitane anunța că au început lucrările pentru așternerea ultimului strat de asfalt pe partea stângă a Bulevardului Ghencea, porțiunea de drum de la Strada Brașov spre capătul de linie al tramvaiului 41.

Echipa noastră depune eforturi susținute pentru a finaliza acest proiect care va aduce beneficii semnificative și va facilita accesul locuitorilor din zonă. Constructorii prezenți la fața locului au realizat aceste lucrări cu 2 finisoare de asfalt, în paralel, anunța TCMB la acea dată.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies