Restricții de circulație în Pasajul Unirii: pasajul se închide, luni, 31 octombrie, pentru câteva ore, pe unul dintre sensuri

29 oct. 2022
15677 afișări
Restricții de circulație în Pasajul Unirii: pasajul se închide, luni, 31 octombrie, pentru câteva ore, pe unul dintre sensuri
Sursa foto: Agerpres

Circulație restricționată, luni, 31 octombrie a.c., în intervalul orar 14:00 – 16:00, în Pasajul Unirii, anunță Primăria Sectorului 4, administratorul pasajului.

Luni, 31 octombrie a.c., între orele 14:00 – 16:00, traficul rutier va fi restricționat in Pasajul Unirii, pe sensul de mers Universitate – Bd. Dimitrie Cantemir.

În acest interval, un expert tehnic judiciar se va afla în interiorul pasajului, pentru a efectua expertiza dispusă de instanță, ca urmare a incidentului petrecut în data de 18 octombrie a.c., atunci când o mașină a luat foc în mers la jumătatea tunelului rutier.

În cadrul expertizei, specialiștii vor stabili măsurile și lucrările necesare pentru remedierea distrugerilor cauzate de incendiu și, implicit, pentru readucerea Pasajului Unirii la starea inițială de dinaintea incidentului din data de 18 octombrie a.c..Totodată, în cadrul expertizei, se va face evaluarea tuturor pagubelor și a costurilor lucrărilor de reparații.

În tot acest interval de timp, fluența traficului rutier din zonă va fi asigurată de către echipajele Brigăzii Rutiere, drept pentru care, toți participanții la trafic au obligația de a respecta întocmai indicațiile agenților de circulație.

Îți recomandăm și:

Cookies