Restricții de circulație în pasajul rutier subteran „Piața Presei Libere”, în această noapte. În ce interval orar vor avea loc

14 mart. 2023
200 afișări
Restricții de circulație în pasajul rutier subteran „Piața Presei Libere”, în această noapte. În ce interval orar vor avea loc
Restricții de circulație în pasajul rutier subteran „Piața Presei Libere”, în această noapte. În ce interval orar vor avea loc. Imagine simbol: Facebook/ Poliția Capitalei

În pasajul pietonal subteran „Piața Presei Libere” vor fi, începând de marți seară, restricții de circulație.

Brigada Rutieră va restricționa accesul în pasaj, în vederea unei lucrări de reabilitare a sistemului de iluminat public.

Intervalul orar în care vor fi restricții de circulație

Primăria Municipiului București a anunțat pe pagina de Facebook că începând de marți(14.03.2023), ora 23:00 și până miercuri(15.03.2023), ora 04:00, vor fi restricții de circulație:

În această seară (14.03.2023) începând cu ora 23.00 și până mâine (15.03.2023), la ora 04.00, Compania Municipală Iluminat Public București SRL va executa lucrări de reabilitare a sistemului de iluminat public din Pasajul rutier subteran „Piața Presei Libere”.

Circulația autovehiculelor spre Arcul de Triumf, Bulevardul Mărăști și Bulevardul Expoziției va fi posibilă prin tranzitarea subterană a zonei Piața Presei Libere.

Conform spuselor Primăriei, în cadrul reviziei tehnice va fi verificată funcționarea a circa 275 de aparate de iluminat public. În cazul în care vor fi constatate defecțiuni, acestea vor fi remediate.

Traficul pe Strada Lujerului din Sectorul 6, restricționat

De pe 13 martie 2023, traficul pe Strada Lujerului din Sectorul 6 va fi restricționat. Motivul restricționării sunt lucrările la Parcul Liniei, care sunt în continuă desfășurare.

PS6 a transmis că deplasarea către Bulevardul Iuliu Maniu în sensul giratoriu Cora Lujerului se va face prin Strada Liniei.

Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnificația indicatoarelor rutiere care au fost montate temporar în această zonă, precum și semnalele polițiștilor rutieri.

Prima fază a lucărilor din Parcul Liniei va fi gata în luna mai 2023 și se va întinde pe 4,2 kilometri.

A doua fază de lucrări va fi cuprinsă între Gara Cotroceni și Bulevardul Doina Cornea, fiind finalizată în iarna anului 2023.

Cea de-a treia fază este curpinsă între Lujerului și Valea Cascadelor și va fi finalizată în vara anului 2024.

Citește mai multe AICI.

Te-ar putea interesa și:

Cookies