Restricții de circulație în Pasajul Piața Presei Libere, pe timpul nopții, până joi dimineață. Metrorex: Se fac lucrări pentru Magistrala 6

23 apr. 2024
1328 afișări
Restricții de circulație în Pasajul Piața Presei Libere, pe timpul nopții, până joi dimineață. Metrorex: Se fac lucrări pentru Magistrala 6
Restricții de circulație în Pasajul Piața Presei Libere, pe timpul nopții, până joi dimineață. Metrorex: Se fac lucrări pentru Magistrala 6 | Sursă foto: Metrorex - Facebook

Noile restricții de circulație din Pasajul Piața Presei Libere vor intra în vigoare începând din această noapte, 23 aprilie, de la ora 23:00, până în data de 25 aprilie 2024, la ora 06:00, informează Metrorex.

Pe carosabilul din afara pasajului traficul nu va fi restricționat și nici deviat.

Restricții temporare de circulație la Pasajul Piața Presei Libere

Această măsură este necesară pentru a permite montarea de repere topo în Pasajul Piața Presei Libere, la viitoarea stație Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, conform declarațiilor companiei Metrorex.

Semnalizarea lucrărilor va fi efectuată conform cerințelor legale, iar la finalizarea activității, traficul va fi redeschis, iar semnalizarea rutieră va fi adusă la starea inițială. În plus, pentru a diminua disconfortul generat în trafic, lucrările se vor desfășura pe timp de noapte.

Metrorex mai declară că:

Proiectul „Magistrala 6. 1 Mai – Otopeni, Legătura reţelei de metrou cu Aeroportul Internaţional Henri Coandă – Otopeni” este unul de utilitate publică, de interes naţional, conform Hotărârii Guvernului nr. 496/2017, cu modificările şi completările ulterioare, prin care se asigură nevoile de mobilitate ale persoanelor prin dezvoltarea reţelei de transport trans european (TEN-T).

Lucrările sunt parte a contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă-Otopeni (Magistrala 6.1 Mai Otopeni).

Lucrările nu vor încurca traficul din București

Metrorex a precizat că operațiunea se desfășoară cu avizul Brigăzii Rutiere, Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, iar circulația pe sectorul de drum specificat va fi închisă doar în intervalele menționate, în restul timpului desfășurându-se în condiții obișnuite.

Compania Metrorex în același comunicat le mulțumește șoferilor bucureșteni pentru un posibil disconfort creat:

Le mulțumim pentru înțelegere tuturor participanților la trafic pe ruta mai sus menționată.

Sursa foto: Metrorex/Facebook
Sursa foto: Metrorex/Facebook

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies