Restricții de circulație în nordul Capitalei. Traficul va fi deviat temporar pe Șoseaua Andronache

04 ian. 2023
249 Afișari
Restricții de circulație în nordul Capitalei. Traficul va fi deviat temporar pe Șoseaua Andronache
Restricții de circulație în nordul Capitalei. Traficul va fi deviat temporar pe Șoseaua Andronache | Sursă foto: Agerpres

Brigada Rutieră București a anunțat că astăzi, posibil și mâine, vor fi instituite restricții de circulație pe Șoseaua Andronache din nordul Capitalei. Traficul rutier va fi deviat pentru a se permite realizarea lucrărilor CFR la trecerile la nivel cu linia de cale ferată.

Brigada Rutieră anunță restricții de circulație în nordul Capitalei

Lucrările de intervenție ale CFR la trecerea la nivel cu calea ferată trebuiau începute de ieri. Cu toate astea, au fost amânate deoarece compania de infrastructură feroviară a fost nevoită să aștepte avizul de la Poliția Rutieră.

În această dimineață, Brigada Rutieră a anunțat că avizul a fost obținut, iar lucrările pot fi demarate.

Executantul lucrării a solicitat și obținut în această dimineață, avizul de intervenție în domeniul public din partea Primăriei Municipiului București și Brigăzii Rutiere.

Termenul de finalizare a lucrărilor este estimat pentru astăzi, 4 ianuarie 2023, ora 21:00. Cu toate astea, există posibilitatea ca termenul să fie extins până joi, 5 ianuarie 2023, între orele 08:00-16:00.

Traficul de pe Șoseaua Andronache va fi deviat pe ambele sensuri de mers

Brigada Rutieră a anunțat exact care este segmentul de drum unde traficul va fi restricționat pe perioada lucrărilor. Astfel că, traficul rutier pe de Șoseaua Andronache urmează să fie deviat, pe ambele sensuri de mers, pe segmentul dintre Strada Cornișor și Strada Ardealului (Voluntari – Ilfov).

Pentru a evita orice incident rutier și pentru a ajunge la destinație în condiții de siguranță, Brigada Rutieră le-a transmis șoferilor câteva recomandări. Astfel că, șoferii sunt sfătuiți să:

  • Evite deplasarea în zonă,
  • Aibă o atenție sporită,
  • Să respecte semnalizarea rutieră.

De asemenea, Poliția Rutieră le-a oferit oamenilor următoarea rută ocolitoare:

  • Strada Cornișor – stânga Șoseaua Colentina – dreapta pe breteaua de coborâre de pe pasajul suprateran – întoarcere pe sub pasaj – Strada Ardealului, către Bulevardul Eroilor (Voluntari).
Cookies