ARHIVA B365

Restricţii de circulaţie în centru, marţi, din cauza protestelor VEZI RUTE OCOLITOARE

Marţi, conform avizului Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, se va desfăşura un miting şi un marş de protest în Piaţa Victoriei, care va impune restricţionarea circulaţiei rutiere după cum urmează:

În intervalul orar 10:00 – 14:30, se va restricţiona circulaţia rutieră pe artera de legătură între str. Paris şi şos. Kiseleff, pe artera de legătură dinspre bd. Lascăr Catargiu spre bd. Ion Mihalache şi artera de întoarcere dinspre bd. Lascăr Catargiu spre Calea Victoriei.

În acelaşi interval orar se va restricţiona circulaţia rutieră pe 3 benzi de circulaţie pe bd. Aviatorilor, între Piaţa Charles de Gaulle şi Piaţa Victoriei, numai pe sensul de deplasare spre Piaţa Victoriei, cu asigurarea traversării str. Arh. Ion Mincu.

De la ora 14:30 până la ora 15:30, va avea loc un marş pe traseul: Piaţa Victoriei – Bd. Aviatorilor (pe cele 3 benzi de circulaţie închise în timpul mitingului) – Piaţa Charles de Gaulle – Calea Dorobanţilor (banda I de circulaţie) – sediul Televiziunii Române.

În acelaşi interval orar va fi restricţionat traficul rutier şi pe str. Emil Pangratti.

Rute ocolitoare:

– Piaţa Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piaţa Arcul de Triumf – şos. Kiseleff – Piaţa Victoriei;

– Piaţa Charles de Gaulle – bd. C. Prezan – Piaţa Arcul de Triumf – bd. Averescu – bd. Ion Mihalache – Piaţa Victoriei;

– Piaţa Charles de Gaulle – bd. Aviatorilor – bd. Mircea Eliade – str. Radu Beller – Piaţa Dorobanţilor – Calea Dorobanţilor.

Vezi aici orarul tuturor mitingurilor programate,  în Capitală, în această săptămână

Brigada Rutieră a Capitalei solicită conducătorilor de autovehicule să evite să circule în zonele în care traficul este restricţionat, să folosească autovehiculele personale cât mai puţin pentru a evita blocajele de trafic şi să opteze mai mult pentru mijloacele de transport în comun, să respecte semnalele agenţilor de poliţie rutieră care dirijează traficul pentru asigurarea fluenţei şi recomandările poliţiştilor care se află în punctele de deviere.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button