RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE în Capitală, cu ocazia meciului România – Finlanda

de:
08 oct. 2015
1 Afișari
RESTRICȚII DE CIRCULAȚIE în Capitală, cu ocazia meciului România - Finlanda

MECI ROMÂNIA FINALĂ, PE ARENA NAȚIONALĂ, 8 OCTOMBRIE

Astfel, traficul rutier va fi restricţionat, după cum urmează:

-la nevoie, gradual, în funcţie de numărul de spectatori, pe Str. Tony Bulandra, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B., până la terminarea partidei şi asigurarea defluirii;
-la nevoie, gradual, în funcţie de numărul de spectatori, pe Bd. Pierre de Coubertin, între Şos.Iancului şi intrarea în Stadionul „Naţional Arena”, cu excepţia mijloacelor R.A.T.B., pe Bd. Basarabia – banda I de circulaţie, sensul dinspre Bd. Chişinău către Piaţa Hurmuzachi, pe Str. Vatra Luminoasă, de la intersecţia cu Str.Tony Bulandra, până la intersecţia cu Bd.Pierre de Coubertin, inclusiv devierea traseelor R.A.T.B., precum şi pe Str. Maior Coravu, inclusiv străzile care acced spre Str. Maior Coravu, dinspre Str. Vatra Luminoasă şi invers;
-începând cu ora 15.00, pe Str.Vasile Şerbănică, pe tronsonul cuprins între Bd.Basarabia şi intrarea în stadion;
-pe momentul defluirii spectatorilor, gradual, pe Bd. Basarabia, între Piaţa Hurmuzachi şi Bd. Chişinău, pe Str. Maior Coravu şi pe Bd. Pierre de Coubertin.

CITEȘTE ȘI: PROGRAM PRELUNGIT LA RATB pentru meciul ROMÂNIA-FINLANDA. Metroul circulă două ore în plus

MECI ROMÂNIA FINALĂ, PE ARENA NAȚIONALĂ, 8 OCTOMBRIE

Rute ocolitoare:
– Şos. Mihai Bravu – Şos. Iancului – Şos. Pantelimon;
– Bd. Unirii – Bd. Decebal – Şos. Mihai Bravu – Str. Baba Novac – Bd. Nicolae Grigorescu – Bd. Basarabia.

Brigada Rutieră Bucureşti solicită conducătorilor de autovehicule să evite deplasarea în zonă, să circule cu atenţie sporită, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, traversarea străzii să o facă pe la locurile semnalizate şi marcate corespunzător ori la culoarea verde a semaforului electric şi numai după ce sunt siguri, că intenţia lor de traversare, a fost observată de către şoferi.

MECI ROMÂNIA FINALĂ, PE ARENA NAȚIONALĂ, 8 OCTOMBRIE

 

Cookies