Restricții de circulație în Capitală cu ocazia Bucharest International Air Show – BIAS 2023. Spectacolul aviatic are loc pe 25-26 august

24 aug. 2023
10202 afișări
Restricții de circulație în Capitală cu ocazia Bucharest International Air Show - BIAS 2023. Spectacolul aviatic are loc pe 25-26 august
Restricții de circulație în Capitală cu ocazia Bucharest International Air Show - BIAS 2023. Spectacolul aviatic are loc pe 25-26 august | Sursă foto: Facebook-Bucharest International Air Show

În acest final de săptămână bucureștenii vor avea parte de un show aviatic inedit ce va înviora cerul Capitalei, în cadrul „Bucharest International Air Show & General Exhibition – BIAS 2023”. Evenimentul aduce și anumite restricții de circulație.

BIAS 2023 aduce restricții de circulație în oraș

În zilele de vineri (25 august) și sâmbătă (26 august), Aeroportul Internațional București – Băneasa „Aurel Vlaicu” va găzdui ediția din 2023 a iubitului show aviatic Bucharest International Air Show & General Exhibition – BIAS.

Astfel că, pentru a se asigura buna desfășurare a evenimentului de mare anvergură, Brigada Rutieră București a instituit anumite restricții de circulație, transmite InfoTraficRomânia.ro. Astfel că, în zilele menționate anterior:

  • Accesul către aeroportul Băneasa se va face din Bulevardul Aerogării și din DN1. 

Decizia a fost luată pentru a facilita accesul participanților la eveniment. Cu toate astea, direcționarea specială ar putea avea un impact asupra traficului din zona respectivă.

Recomandări pentru șoferii din București

Brigada Rutieră a transmis și o serie de recomandări ce le sunt destinate șoferilor care vor trece prin zona unde se desfășoară evenimentul din acest weekend. Acestea au rolul de a minimiza disconfortul și de a asigura siguranța participanților la trafic.

Astfel că, șoferii sunt rugați:

  • Să condusă prudent, adaptându-se la condițiile de drum,
  • Să nu consume alcool sau substanțe psihoactive înainte de a urca la volan,
  • Să respecte indicațiile și semnalele polițiștilor rutieri din zonă,
  • Să mențină distanța între vehicule,
  • Să oprească/staționeze doar în locurile special amenajate.

Există anumite recomandări și pentru pietoni. Cetățenii sunt rugați să traverseze doar prin locurile permise și pe culoarea verde.

De asemenea, pietonii sunt rugați să se asigure temeinic înainte de a se angaja în traversarea străzii.

Cookies