Restricții de circulație în București. Va fi afectat traficul rutier în zona Metalurgiei din Sectorul 4

21 aug. 2022
4637 Afișari
Restricții de circulație în București. Va fi afectat traficul rutier în zona Metalurgiei din Sectorul 4
Restricții de circulație în București. Va fi afectat traficul rutier în zona Metalurgiei din Sectorul 4

Primăria Sectorului 4 a anunțat că din această seară, până luni dimineață vor fi instituite restricții de circulație în zona Metalurgiei.

Restricții de circulație în zona Metalurgiei din Sectorul 4

Începând din această seară, 21 august 2022, până luni dimineață, 22 august 2022, traficul în zona Metalurgiei din Sectorul 4 va fi restricționat, anunță PS4.

Astfel că, cei ce tranzitează Metalurgiei, Turnu Măgurele, Luică sau Alexandru Obregia sunt rugați să circule cu prudență și să respecte atât semnele de circulație, cât și indicațiile polițiștilor din cadrul Brigăzii Rutiere București.

Restricțiile au fost instituite deoarece la Pasajul „Europa Unită” urmează să ajungă cele patru grinzi metalice. Acestea au o lungime de 38 de metri și o greutate de peste 40 de tone fiecare.

Au fost luate toate măsurile de protecție pentru ca circulația rutieră să se desfășoare în condiții de maximă siguranță, transmite Primăria Sectorului 4.

Pentru a traversa intersecția dintre Strada Turnu Măgurele și Bulevardele Alexandru Obregia și Metalurgiei șoferii trebuie să conducă prudent. Polițiștii aflați în zonă le vor indica acestora rutele alternative pe care le pot folosi.

Începând de luni dimineață, circulația din zona respectivă va reveni la normal.

Pasajul „Europa Unită”

Pasajul „Europa Unită” este unul din cele mai importante proiecte de infrastructură ce se realizează la acest moment în București. Acesta este realizat de către Primăria Sectorului 4 la intersecția dintre Bd. Metalurgiei cu strada Turnu Măgurele.

Pasajul are rolul de a fluidiza una dintre cele mai tranzitate și mai aglomerate zone ale Capitalei. Acesta va avea:

  • O lungime de 650 de metri,
  • Câte două benzi de circulație pe fiecare sens de mers.

Lucrările pentru acest important obiectiv au fost începute de către administrația publică a Sectorului 4 în luna februarie a anului 2022. Acestea urmează să fie finalizate în aproximativ de 18 luni, după cum informează PS4.

Primăria Sectorului 4 le-a transmis scuze cetățenilor:

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.

Cookies