Restricții de circulație în București sâmbătă. Anunțul Poliției Rutiere cu ocazia Zilei Drapelului

25 iun. 2021
46 afișări
Restricții de circulație în București sâmbătă. Anunțul Poliției Rutiere cu ocazia Zilei Drapelului

Poliția Rutieră anunță mai multe restricții de circulație în București sâmbătă, 26 iunie, cu ocazia Zilei Drapelului.

Restricții de circulație în București sâmbătă. În data de 26 iunie, începând cu ora 10.00, Ministerul Apărării Naționale va organiza un ceremonial militar, cu ocazia sărbătoririi “Zilei Drapelului”, în Piața Tricolorului din fața Palatului Cercului Militar Național.

Pentru buna desfăşurare a evenimentului, în intervalul orar 09:00 – 11:00, se va restricţiona traficul rutier pe Calea Victoriei, între Str. Ion Câmpineanu şi Bd. Regina Elisabeta, precum şi pe Str. Constantin Mille, între Calea Victoriei și Str. Ion Brezoianu între orele 06.00 – 11.00.

Pe durata intonării Imnului de Stat, circulaţia rutieră va fi oprită şi pe Bd. Regina Elisabeta, între Piaţa Universităţii şi Str. Ion Brezoianu, timp de 5 minute, în intervalul orar 10.00-11.00.

Restricții de circulație în București sâmbătă. Recomadări pentru șoferi și pietoni

Brigada Rutieră solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa.

Cookies