Restricții de circulație în București pentru lucrările de la Podul Grant. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea rutieră temporară

16 aug. 2023
2188 Afișari
Restricții de circulație în București pentru lucrările de la Podul Grant. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea rutieră temporară
Restricții de circulație în București pentru lucrările de la Podul Grant. Șoferii sunt sfătuiți să respecte semnalizarea rutieră temporară. FOTO: Agerpres

Brigada Rutieră București anunță că, începând de joi, 17 august, vor exista restricții de circulație pentru lucrările de reabilitare și consolidare de la Podul Grant.

Lucrările de la Podul Grant aduc restricții de circulație în București

Într-un comunicat transmis de Info Trafic România, Brigada Rutieră București îi anunță pe șoferi că, începând cu data de 17 august 2023, vor exista restricții de circulație pentru lucrările de la Podul Grant.

După 3 ani de pauză, Nicușor Dan a anunțat la data de 8 august 2023 că municipalitatea reia lucrările de reabilitare și consolidare de la Podul Grant, iar acestea ar urma să fie finalizate în doi ani. Investiția este de 65 de milioane de lei.

Astfel, cu ocazia deschiderii șantierului, șoferii trebuie să știe că vor exista și restricții de circulație: circulația va fi restricționată pe breteaua care asigură sensul de mers către Strada Turda, legătura cu Calea Griviței (în urcare, dar și în coborâre), începând de joi, 17 august 2023, ora 07:00. Restricțiile rămân valabile până în momentul în care vor fi finalizate lucrările prevăzute în proiect.

Sfaturi pentru șoferi, astfel încât să se asigure siguranța în trafic

Brigada Rutieră le solicită conducătorilor auto să se deplaseze într-un mod prudent. Șoferii sunt sfătuiți să păstreze distanță față de vehiculele din fața lor pentru a putea frâna în condiții de siguranță.Totodată, autoritățile îi îndeamnă să respecte semnalizarea rutieră temporară și semnalele oferite de polițiștii rutieri care dirijează traficul.

Aceste restricții temporare sunt instituite în scopul asigurării bunei desfășurări a lucrărilor de reabilitare și consolidare a pasajului și pentru a minimiza eventualele inconveniente în trafic. Colaborarea și respectarea regulilor sunt esențiale pentru a evita situațiile periculoase și pentru a contribui la siguranța tuturor participanților la trafic, transmite Brigada Rutieră, potrivit Info Trafic România.

Cookies