Restricții de circulație în București, pe timpul nopții. CFR anunță lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată din cartierele Voluntari și Andronache

28 mart. 2023
418 Afișari
Restricții de circulație în București, pe timpul nopții. CFR anunță lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată din cartierele Voluntari și Andronache
Restricții de circulație în București, pe timpul nopții. CFR anunță lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată din cartierele Voluntari și Andronache. Sursa foto: Facebook/ CFR Infrastructura

Începând de marți și până vineri, șoferii trebuie să știe că vor exista restricții de circulație în București, dar doar în cursul nopții. CFR informează că se vor face lucrări de întreținere și de refacere a zonei carosabile la trecerile la nivel cu calea ferată din cartierele Voluntari și Andronache.

Restricții de circulație în București, pe timpul nopții: Lucrări la trecerile la nivel cu calea ferată din cartierele Voluntari și Andronache

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că în perioada 28.03.2023 – 31.03.2023, în intervalul orar 00:00- 04:00, se vor executa lucrări feroviare de întreținere și lucrări pentru refacerea zonei carosabile la două treceri la nivel cu calea ferată, situate pe linia CF Băneasa – Pantelimon, transmite CFR SA într-un comunicat de presă.

Începând de marți, 28 martie și până vineri, 31 martie, Sucursala Regională de Căi Ferate București (SRCF București) realizează, doar în cursul nopții, între orele 00:00 și 04:00, lucrări de întreținere feroviară și de refacere a zonei carosabile la trecerile la nivel cu calea ferată de la km 11+035, respectiv km 13+951, aflate  între stațiile Băneasa și Pantelimon.

În ce constau aceste lucrări:

  • completarea prismei de balast cu piatră spartă nouă,
  • buraj mecanizat cu utilaje de cale,
  • montare de dale elastice,
  • refacerea prin asfaltare a carosabilului de racord dintre drum și calea ferată.

Închiderea totală a circulației auto și trafic feroviar alternativ

Aceste lucrări se vor realiza cu închiderea totală a circulației auto, prin cele două pasaje. Totodată, traficul feroviar se va desfășura alternativ, pe un singur fir, între Băneasa – Pantelimon. Programul traficului feroviar:

  • în data de 28/29.03.2023, la trecerea la nivel de la km 13+951, cu desfășurarea circulației feroviare doar pe firul I Băneasa – Pantelimon și interzicerea circulației auto prin pasaj între orele 00:00 – 04:00.
  • în data de 29/30.03.2023, la trecerea la nivel de la km 13+951, cu desfășurarea circulației feroviare doar pe firul II Băneasa – Pantelimon și interzicerea circulației auto prin pasaj între orele 00:00 – 04:00.
  • în data de 30/31.03.2023, la trecerea la nivel de la km 11+035, cu desfășurarea circulației feroviare doar pe firul I Băneasa – Pantelimon și interzicerea circulației auto prin pasaj între orele 00:00 – 04:00.

Trafic rutier deviat

Totodată, CFR SA transmite că, în intervalul orar în care se vor desfășura lucrările, traficul rutier va fi deviat:

  • în zilele de 28/29.03.2023 și 29/30.03.2023, în timpul lucrărilor în zona TN Andronache, în sensul dinspre Voluntari spre București, circulația rutieră va fi deviată pe străzile Cornișor și Slovei, iar dinspre București spre Voluntari, traficul auto va fi deviat din Bulevardul Eroilor pe strada Ardealului.
  • în cursul nopții de 30/31.03.2023, în timpul lucrărilor în zona TN Petricani, în sensul dinspre București spre Voluntari, circulația rutieră va fi deviată pe strada Dimitrie Pompeiu, iar dinspre Voluntari spre București, traficul auto va fi deviat din Șoseaua Pipera pe drumul paralel cu calea ferată, până la Șoseaua Petricani.

CFR SA adresează scuzele aferente participanților la trafic și totodată rugămintea de a respecta restricțiile instituite și semnalizarea rutieră temporară, necesară în perioada de desfăşurare a lucrărilor, a conchis sursa citată.

Cookies