Restricții de circulație în București. În acest weekend au loc mai multe evenimente, anunță Brigada Rutieră

31 mart. 2023
889 Afișari
Restricții de circulație în București. În acest weekend au loc mai multe evenimente, anunță Brigada Rutieră
Restricții de circulație în București. În acest weekend au loc mai multe evenimente, anunță Brigada Rutieră. Sursa foto: Facebook/ Poliția Română

Brigada Rutieră îi anunță pe șoferi că, în acest weekend, 1-2 aprilie, dar și luni, 3 aprilie, vor exista restricții de circulație în București. Sunt vizate mai multe străzi și bulevarde din oraș.

În acest weekend sunt restricții de circulație în București

Sâmbătă, 1 aprilie 2023, în intervalul orar 11:30 – 13:00, în Capitală va avea loc un marș pe motociclete. Astfel, traficul auto va fi restricționat pe traseul: zona Piața Presei Libere – Calea Victoriei – Splaiul Independenței – Platforma Industrială Granmetal.

Participanții se vor deplasa pe prima bandă de circulație și vor respecta normele rutiere în vigoare, transmite Brigada Rutieră București.

Duminică, 2 aprilie 2023, în intervalul orar 08:00 – 18:00, va avea loc competiția sportivă „Băneasa Forest Run”. Alergătorii se vor întâlni pe porțiunea de drum cuprinsă între Academia de Poliție și Aleea Padina.

Astfel, pentru ca evenimentul să se desfășoare în cele mai bune condiții, în intervalul orar 07:00 – 16:00, va fi restricționat traficul rutier pe porțiunea de drum cuprinsă între Aleea Privighetorilor și Aleea Padina.

Tot duminică, 2 aprilie 2023, Arhiepiscopia Romano-Catolică București va organiza procesiunea religioasă „Duminica Floriilor”.

În intervalul orar 14:30 – 15:00, participanții se vor aduna la Biserica Franceză „Sacre Coeur”, de pe strada Cpt. Demetriade nr. 3. În intervalul orar 15:00 – 16:00, va avea loc procesiunea religioasă, pe traseul următor: Biserica Franceză „Sacre Coeur” – Statuia Aviatorilor – Bulevardul Aviatorilor – PiaȚa Victoriei – Calea Victoriei – Strada General Berthelot – Catedrala Sf. Iosif.

Participanții se vor deplasa pe prima bandă de circulație, în sensul de mers, iar pentru ca evenimentul să se poată desfășura în cele mai bune condiții, circulația rutieră va fi restricționată astfel: pe strada Cpt. Demetriade, între Bd. Aviatorilor și str. Emil Pangratti, între orele 15:00 – 15.30. Totodată, pe traseul menționat, pe prima bandă de circulație, dar și pe străzile care acced către acesta și pe str. General Berthelot, gradual, în funcție de sosirea participanților la Catedrala „Sf. Iosif”, vor exista restricții.

Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită luni la București

Luni, 3 aprilie 2023, între orele 19:30 – 21:00, este sărbătorită Ziua Jandarmeriei Române. Se va organiza o retragere cu torțe pe traseul: sediul MAI – Calea Victoriei – Pod Națiunile Unite – stânga Splaiul Independenței – dreapta Bd. Unirii – punct final Piața Constituției.

Participanții se vor deplasa pe prima bandă de circulație a traseului menționat mai sus și vor fi respectate normele rutiere în vigoare.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu prudență, să respecte semnalele polițiștilor rutieri și să evite pe timpul deplasării manifestările de natură a pune în pericol siguranța lor, dar și a celorlalți participanți la trafic, transmite Brigada Rutieră.

Cookies