Restricții de circulație în București, duminică, cu ocazia desfășurării meciului dintre FCSB și CFR Cluj. Evenimentul are loc pe Stadionul Steaua

04 aug. 2023
378 afișări
Restricții de circulație în București, duminică, cu ocazia desfășurării meciului dintre FCSB și CFR Cluj. Evenimentul are loc pe Stadionul Steaua
Restricții de circulație în București, duminică, cu ocazia desfășurării meciului dintre FCSB și CFR Cluj. Evenimentul are loc pe Stadionul Steaua. Sursa foto: Inquam/ George Călin

Vor fi restricții de circulație duminică, cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre echipele FCSB și CFR Cluj. Partida va avea loc pe Stadionul Steaua din București.

Unde vor fi restricții de circulație

Brigada Rutieră București, citată de cei de la Gândul.ro, a transmis că vor fi instituite restricții de circulație duminică, 6 august 2023, cu ocazia organizării unui eveniment sportiv.

Pentru buna desfășurare a meciului de fotbal susținut pe Stadionul Steaua, restricțiile vor fi stabilite gradual și dacă situația o va impune, pe Bd. Ghencea și pe străzile care acced spre aceasta, pe segmentul cuprins între Drumul Sării și Str. Brașov, cu excepția riveranilor și autovehiculelor destinate situațiilor de urgență.

Mai mult decât atât, Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului și de prevenire a accidentelor și are următoarele recomandări pentru șoferi:

  • să circule cu prudență
  • să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță
  • să nu oprească sau să staționeze decât în spațiile special amenajate
  • să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

De asemenea, polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere a Capitalei au făcut câteva recomandări și pentru pietoni, anume:

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o realizeze doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic că intenţia lor de a traversa a fost înțeleasă de către conducătorii de autovehicule.”

Partida de fotbal va avea loc duminică, 6 august, la ora 21:30, pe Stadionul Steaua.

Câteva linii STB vor circula cu program prelungit duminică

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile 41, 47, 69, 93, 122, 138, 139, 226, 232 și 385 vor funcționa cu program prelungit duminică, 6 august 2023.

Liniile de transport vor circula cu program prelungit până la defluirea totală a participanților de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor în condiții de siguranță după finalizarea meciului, anunță STB:

În această duminică, liniile 41, 47, 69, 93, 122, 138, 139, 226, 232 și 385 vor funcționa cu program prelungit
Cu ocazia organizării meciului de fotbal între echipele Fotbal Club FCSB și FC CFR 1907 Cluj pe Stadionul Steaua, duminică, 06.08.2023, STB SA va prelungi programul de funcționare a liniilor de transport public 41, 47, 69, 93, 122, 138, 139, 226, 232 și 385 până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor în condiții de siguranță după finalizarea evenimentului sportiv.”
Te-ar putea interesa și:
Cookies