Noi restricții de circulație în București. Cauza: la Pasajul Doamna Ghica se asamblează tablierul metalic 

13 ian. 2023
504 afișări
Noi restricții de circulație în București. Cauza: la Pasajul Doamna Ghica se asamblează tablierul metalic 
Restricții de circulație în București. Cauza: la Pasajul Doamna Ghica se asamblează tablierul metalic  | Sursa foto: Nicușor Dan

Noi restricții de circulație vor intra în vigoare la Pasajul Doamna Ghica din București, unde urmează să fie asamblat tablierul metalic. Poliția Rutieră București, citată de Infotrafic România, anunță că restricțiile intră în vigoare luni dimineață:

În vederea realizării lucrărilor de asamblare a elementelor care compun tablierul metalic, aferente construcției Pasajului Doamna Ghica, în data de 16 Ianuarie a.c., începând cu ora 04.00, se vor institui restricții de circulație.

Care sunt restricțiile de circulație de la Pasajul Domna Ghica

De luni, de la ora 04:00, traficul rutier se va desfășura după cum urmează:

  • se va asigura circulație pe două benzi pe Șoseaua Colentina, pe sensul dinspre Șoseaua Fundeni către Piața Bucur Obor, în partea carosabilă curentă;
  • se va asigura circulație pe două benzi pe Șoseaua Colentina, pe sensul dinspre Piața Bucur Obor către Șoseaua Fundeni, pe calea de rulare a tramvaielor (a căror circulație rutieră va fi suspendată), respectiv o bandă pentru virajul la dreapta către Str. Heliade între Vii;
  • se va asigura circulația pe câte o bandă de circulație pe Strada Doamna Ghica, pe sensurile dinspre/către Str. Heliade între Vii.
  • se va asigura circulația protejată a pietonilor pe trotuare/culoare amenajate și protejate corespunzător, precum și traversarea pe la trecerile pentru pietoni.

Apelul polițiștilor de la rutieră din București

Brigada de Poliție Rutieră a Capitalei le solicită conducătorilor de vehicule să circule cu prudenţă, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele și indicațiile poliţiştilor rutieri.

Pietonilor le recomandă să traverseze strada doar prin locurile marcate și semnalizate corespunzător sau la culoarea verde a semaforului electric, numai după ce s-au asigurat temeinic, iar intenția lor de traversare a fost observată si înțeleasă de către conducătorii auto.

Îți recomandăm să citeșți și:

 

Cookies