Restricții de circulație în București astăzi, când vine vicepreședintele SUA. Poliția: Evitați DN1 între orele 12 și 17

11 mart. 2022
3075 Afișari
Restricții de circulație în București astăzi, când vine vicepreședintele SUA. Poliția: Evitați DN1 între orele 12 și 17
Restricții de circulație în București astăzi, când vine vicepreședintele SUA. Poliția: Evitați DN1 între orele 12 și 17 | Sursa foto: Poliția Română/Facebook

Sunt restricții de circulație azi în București și pe DN1, segmentul limitrof al Capitalei, restricții impuse în condițiile în care astăzi aterizează. la Aeroportul Otopeni vicepreședintele SUA. Pentru vizita în România a Kamalei Harris sunt luate măsuri speciale de securitate. Autoritățile spun că toate aceste măsuri sunt luate astfel încât impactul asupra rutinei cotidiene a oamenilor să fie cât mai mic:

Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației. Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor.

Sute de persoane sunt implicate în protocolul de securitate. De la Otopeni la Palatul Cotroceni va fi creat un culoare special.

Restricții de circulație – recomandările Poliției Rutiere pentru șoferi

Cea mai importantă recomandare a poliției rutiere adresată șoferilor este aceea ca astăzi, 11 martie, să evite deplasarea pe DN1 în intervalul orar 12:00 – 17:00.

Kamala Harris, numărul 2 de la Casa Albă, va ajunge la București după vizita de ieri din Polonia, vizite care fac parte dintr-un turneu regional în contextul războiului din Ucraina. Sunt vizite menite să transmită sprijinul american pentru țările de pe flancul estic al NATO.

Programul vizitei la București a vicepreședintelui american

Este prima vizită în România a vicepreședintei americane Kamala Harris, care va ateriza la Otopeni undeva după prânz.

După-amiază, Kamala Harris va fi primită la ora 14.00, la Cotroceni, de către președintele Klaus Iohannis. Primirea va fi  pe platoul de Ceremonii de la Palatul Cotroceni. Vor urma convorbiri tête-à-tête în salonul de onoare și convorbiri oficiale în sala de Consiliu, potrivit Administrației Prezidențiale. Kamala Harris și Klaus Iohannis au programate mai apoi, la ora 15:30, declarații comune de presă. Declarațiile comune de presă vor fi susținute în Sala Unirii.

Cookies