Restricții de circulație, astăzi, pe autostrăzile A1 și A2. Centrul Infotrafic: Se efectuează lucrări pe partea carosabilă

13 mart. 2023
96 Afișari
Restricții de circulație, astăzi, pe autostrăzile A1 și A2. Centrul Infotrafic: Se efectuează lucrări pe partea carosabilă
Restricții de circulație, astăzi, pe autostrăzile A1 și A2. Centrul Infotrafic: Se efectuează lucrări pe partea carosabilă | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Centru Infotrafic din cadrul Inspectorului General al Poliției Române a transmis în această dimineață că luni, 13 martie 2023, vor fi efectuare lucrări pe autostrăzile A1 și A2. Astfel că, pe anumite tronsoane vor fi impuse restricții de circulație.

Restricții de circulație pe A1 și A2

Astăzi, 13 martie 2023, urmează să fie efectuare lucrări pe partea carosabilă a autostrăzilor A1 (București – Pitești) și A2 (București-Constanța). Astfel că, în intervalul orar 08:00 – 17:00 vor fi institute restricții de circulație, pe anumite tronsoane.

Iată care sunt restricțiile ce vor fi institute pe A2 București-Constanța:

  • În sensul spre Constanța:
    • Între orele 08:00 – 17:00, la kilometrul 21, banda a doua va fi restricționată pentru a permite efectuare lucrărilor de montare a parapetului median.
  • În sensul către București:
    • Între orele 08:00-17:00, la kilometrul 34, prima bandă de mers va fi restricționată pentru a permite efectuare unor lucrări de foraj. De asemenea, vor fi montați și stâlpișorii pentru panourile fonoabsorbante.

Iată care sunt restricțiile ce vor fi institute pe A1 București-Pitești:

După cum a transmis Centrul Infotrafic, pe autostrada A1 București-Pitești sunt efectuate lucrări de montare a panourilor fonoabsorbante. Din această cauză, vor fi impuse anumite restricții pe banda 1 de circulație, după cum urmează:

  • Între orele 08:00 – 17:00, la kilometrul 113 (pe sensul de mers către Pitești),
  • Între orele 09:00 – 14:00, la kilometrul 69 (pe sensul de mers către București),
  • Între orele 12:00 – 17:00, la kilometrul 28 (pe sensul de mers către București).

Polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere îi sfătuiesc pe toți șoferii să reducă viteza de deplasare atunci când ajung în zona unde sunt institute restricțiile enumerate mai sus.

De asemenea, participanții la trafic trebuie să semnalizeze corespunzător orice intenție de a schimba banda de circulație și să se asigure temeinic înainte de executarea oricărei manevre.

Cookies