Restricții de trafic în București din cauza concertului lui Roger Waters

de:
27 aug. 2013
0 Afișari
Restricții de trafic în București din cauza concertului lui Roger Waters

Masurile de fluidizare a traficului si prevenire a accidentelor pentru concertul ce va avea loc in Piata Constitutiei sunt urmatoarele: restrictionarea circulatiei rutiere pe banda I a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei catre bd-ul Unirii in perioada 22 august, ora 00.00 – 31 august, ora 24.00, restrictionarea traficului rutier pe banda IV a bretelelor situate pe circumferinta Pietei Constitutiei catre bdul Unirii in intervalul 23 august, ora 00.00 – 30 august, ora 24.00, precum si a circulatiei rutiere pe bd-ul Libertatii, banda I si II pe sensul de circulatie Ministerul de Finante catre bretea Ministerul Public si banda I de circulatie dinspre bretea Ministerul Public catre bretea Ministerul de Finante in perioada 23 august, ora 00.00 – 30 august ora 24.00.

Totodata, circulatia rutiera se va inchide pe Bd-ul Unirii, intre bd-ul I.C. Bratianu si bd-ul Libertatii, in Piata Constitutiei si pe bd-ul Libertatii, intre Calea 13 Septembrie si bd-ul Natiunile Unite de luni, ora 00.00 pana joi, ora 08.00, cu asigurarea traversarii bd-ului Unirii catre bd-ul Regina Maria.

Rutele ocolitoare recomandate sunt: Calea 13 Septembrie – Bd. Libertatii – Piata George Cosbuc – Bd. Regina Maria, Str. Izvor – Str. Hasdeu – Splaiul Independentei, respectiv Bd. Unirii – Piata Unirii – Splaiul Independentei – Str. Hasdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Brigada Rutiera a Capitalei le solicita conducatorilor auto sa foloseasca autovehiculele personale cat mai putin pentru a evita blocajele de trafic si sa opteze pentru mijloacele de transport in comun, sa nu opreasca ori sa stationeze decat in locurile special amenajate sau cat mai departe de arena sportiva, sa isi pastreze calmul si sa nu claxoneze abuziv in cazul in care se afla in zone aglomerate, sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera care dirijeaza traficul pentru asigurarea fluentei si recomandarile politistilor care se afla in punctele de deviere si sa reduca viteza atunci cand trec pe langa grupurile de suporteri si sa evite manifestarile de natura a pune in pericol siguranta lor, dar si a celorlalti participanti la trafic.

Cookies