Restaurantul Divan din Centrul Vechi, închis de Serviciul Antifraudă

de:
09 dec. 2015
2 Afișari
Restaurantul Divan din Centrul Vechi, închis de Serviciul Antifraudă

Restaurantul Divan din Centrul Vechi al Bucureştiului a fost închis în weekend de inspectorii Antifraudă care făceau un control la mai multe localuri din zonă pentru verificarea caselor de marcat.

În luna decembrie, Direcția Antifraudă Fiscală a desfășurat o acțiune de control, la nivel național, în vederea verificării modului în care agenții economici respectă prevederile OUG 28/1999, care cuprinde obligaţiile agenţilor economici de a utiliza case de marcat fiscale.

În weekend-ul 5-6 decembrie, au fost verificați operatori care au ca domeniu de activitate: restaurante, cluburi, baruri, servicii de înfrumusețare, comercializarea de carne și produse de carne, băuturi alcoolice, produse de cofetărie și patiserie.
„Firmele care au mai fost deja sancționate pentru abateri de la obligația de a fiscaliza încasările, și au refuzat în continuare să emită bonuri fiscale, vor fi sancționate cu amenzi de până la 27.500 lei și suspendarea activității pentru 30 de zile”, a specificat ANAF, conform economica.net.

Cookies