Restaurantul de lux „Târgul de Crăciun București”. O varză cu ciolan costă cât vita cu vin. Dacă vrei și șorici, ești mâncat!

05 dec. 2022
7474 Afișari
Restaurantul de lux „Târgul de Crăciun București”. O varză cu ciolan costă cât vita cu vin. Dacă vrei și șorici, ești mâncat!
Restaurantul de lux „Târgul de Crăciun București”. O varză cu ciolan costă cât vita cu vin. Dacă vrei și șorici, ești mâncat! | Sursă foto: Captură TikTok

Târgul de Crăciun din București a ajuns să fie mai scump decât multe restaurante din oraș. Un bărbat a plătit o avere pentru o porție de cartofi prăjiți, varză călită cu ciolan și niște șorici în târgul festiv organizat de Primăria Capitalei.

Restaurantul de lux de la Târgul de Crăciun București

Atât mâncare, cât și băutura din Târgurile de Crăciun ce au loc în România au un adaos comercial extrem de mare. Cu toate astea, oamenii nu se feresc să cumpere preparatele tradiționale ce sunt oferite de comercianți.

Un bucureștean care a mers în Târgul de Crăciun din Capitală pentru a celebra Ziua Națională a României a ajuns că plătească un preț enorm pentru o masă. Bărbatul a cumpărat următoarele preparate:

  • O porție de cartofi prăjiți,
  • O porție de șorici,
  • O porție de varză călită cu ciolan și cârnați.

Chiar dacă masa nu a fost una extrem de copioasă, sumă plătită a fost demnă de un restaurant de 5 stele.

Imaginile au fost publicate pe rețele sociale

Surprins din prețul extrem de mare pe care a fost nevoit să îl plătească pentru a-și satisface pofta, bărbatul a filmat atât preparatele cumpărate, cât și bonul primit.

Filmarea a fost postată pe TikTok și a ajuns virală la scurt timp. Bucureșteanul a plătit în total 140 de lei pentru cele trei feluri de mâncare cumpărate. Astfel că, pentru o porție de varză călită (330 grame) cu ciolan (450 grame) bărbatul a plătit 85.50 de lei.

Bon masă 1 Decembrie în Târgul de Crăciun
Bon masă 1 Decembrie în Târgul de Crăciun | Sursă foto: Captură TikTok-tesla_fly

Fără 300 lei mai bine stai acasă, a transmis bărbatul în descrierea clipului postat pe TikTok.

@tesla_fly Fara 300 ron mai bine stai acasa 😂 #targ #craciun #Bucuresti #christmas #market ♬ sunet original – TESLA_FLY

Cookies