Restaurantul de lux preferat al milionarilor, Casa di David, a fost făcut scrum GALERIE FOTO

de:
14 mai 2012
1376 Afișari
Restaurantul de lux preferat al milionarilor, Casa di David, a fost făcut scrum GALERIE FOTO

Update:

Flăcările au cuprins mai întâi restaurantul Aqua Chique, apoi au cuprins şi restaurantul Casa di David. Aqua Chique a ars în roporţie de 95%, iar Casa di David a fost afectat pe o porţiune de 100 de metri pătraţi, anunţă pompierii. Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti, slt. Daniel Vasile, primele cercetării ale echipei aflate la faţa locului au relevat faptul că incendiul s-a iscat de la coşul de evacuare a fumului. „Probabil că de la cuptorul de pizza care a luat foc, flăcările au cuprins podul şi apoi acoperişul”, relatează evz.ro.

N-a mai rămas mai nimic din restaurantul frecventat de milionari, fotbalişti şi oameni politici, din Parcul Herăstrău. Incendiul a început în jurul orei 1:00. Cele 11 autospeciale trimise de pompieri la faţa locului nu au reuşit să stingă focul, însă, flăcările atingând şi o înălţime de trei metri. Vântul şi acoperişul de lemn au favorizat incendiul. De asemeni, pompierii au fost nevoiţi să taie stâlpi metalici care împiedicau accesul în zonă şi s-au confruntat cu lipsa hidranţilor, terminând apa din autocisterne înainte de stingerea focului.

Compania Enel a întrerupt alimentarea cu energie electrică în zonă, pentru a se evita scurt-circuitele.

Patronul restaurantului avea însă asigurare împotriva incendiilor. Nu se cunosc momentan cauzele incendiului.

Potrivit Business Magazin, restaurantul Casa di David este deţinut de Moni Meiţă, fiul lui Teodor Meiţă (patronul restaturant-clubului McMoni`s) şi de Călin Mailat, cunoscut în lumea mondenă după ce a avut o relaţie cu Andreea Raicu.

Cookies