Restaurant de lux din Capitală, ÎNCHIS după ce inspectorii ANPC au găsit alimente expirate

de:
14 mai 2014
0 Afișari
Restaurant de lux din Capitală, ÎNCHIS după ce inspectorii ANPC au găsit alimente expirate

Contactaţi de reporterii B365.ro, reprezentanţii ANPC au declarat că, în urma controlalelor derulate de inspectorii ANPC, s-a aplicat o sanctiune contraventionala în valoare de 4.000 lei si s-a dispus oprirea definitiva de la comercializare pentru 6 kg de produse din carne (materie prima pentru meniuri).

”În urma verificărilor efectuate, echipa de control a constat faptul că imobilul în care funcţionau restaurantul şi terasa era construit fără autorizaţie de construcţie.

Totodată, echipa de control care a verificat restaurantul şi terasa acestuia a constatat deficienţe privind îndeplinirea normelor legale pentru desfăşurarea de activităţi specifice alimentaţiei publice, precum şi a celor sanitare şi de igienă. De asemnea, s-au constatat deficienţe în asigurarea sistemului de calitate a produselor comercializate, precum şi alimente cu termenul de valabilitate expirat”, se anunţă într-un comunicat al poliției, citat de RomâniaLiberă.ro.

Anchetatorii au dispus oprirea de la comercializare şi retragerea din circuitul pentru consum a tuturor produselor din carne neconforme, fiind aplicată o sancţiune contravenţională de 40.000 de lei.

Totodată, a fost dispusă măsura închiderii unităţii până la obţinerea documentelor legale, necesare funcţionării.  

Cookies