Reprezentanții lui Julio Iglesias jr în România au sesizat CNA după emisiunea lui Mihai Gâdea

de:
19 mai 2015
0 Afișari
Reprezentanții lui Julio Iglesias jr în România au sesizat CNA după emisiunea lui Mihai Gâdea

Gabriela Ristea, reprezentanta juniorului în România a sesizat CNA în legătură cu emisiunea de joi seara a lui Mihai Gâdea, in care realizatorul Antenei 3 l-a pus pe Julio Iglesias Jr. sa spuna „Jos Basescu” si „Antena 3 e aici”, scrie libertatea.ro.

Tototdată Ristea a precizat că a cerut înlăturarea înregistrărilor online cu secvența din Sinteza Zilei, pentru a se evita pe viitor posibile „interpretări eronate”.

În sesizare reprezentanta lui Julio Iglesias în relația cu presa românească a explicat faptul că artistul „nu a spus „Jos Băsescu!” în cunoștință de cauză”, crezând ca este o formulă de salut, arătând că fiul lui Iglesias a fost indus în eroare intenționat de prezentatorul Sinteza Zilei.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, intr-o emisiune la Etno TV din timpul campaniei electorale, ca unul dintre artistii sai preferati este cantaretul spaniol Julio Iglesias, care l-a si vizitat la Primarie atunci cand a venit in concert la Sibiu. „Am fost foarte surprins de afirmatia lui Julio Iglesias cand a venit sa ma viziteze, fara nicio alta introducere mi-a spus „Dvs o sa fiti presedintele tarii”. Am zis „Cum asa?”, mi-a raspuns „Stiu eu, ca am cunoscut multi oameni””, a povestit Iohannis, conform hotnews.ro.

Cookies