Reprezentant Look TV: Meciurile din Liga 1 nu vor fi transmise la RCS&RDS

de:
25 iul. 2014
0 Afișari
Reprezentant Look TV: Meciurile din Liga 1 nu vor fi transmise la RCS&RDS

Mitică Dragomir a declarat că rețeaua lui Zoltan Tszesari ar fi ajuns la un accord cu LooKPlus si LooKTv pentru a prelua meciurile din Liga 1.

Întrebat despre cele declarate de Mitică Dragimir cu privire la înțelegerea dintre RCS&RDS și posturile LooKPlus si LooKTv care prezintă meciurile live din Liga1 si Cupa Ligii, unul dintre reprezentanții legali ai acestor posturi a declarat pentru Vocea Transilvaniei.ro că nu există o înțelegere în acest sens.

„Am citit în presă presupusa declarație a domnului Dragomir. Probabil Domnul Dragomir este unul dintre cei foarte mulți abonati ai rețelelor de distribuție TV , RCS&RDS , și asemenea tuturor iubitorilor de fotbal, s-ar bucura să poată urmări și în următorii cinci ani Liga1 și Cupa Ligii, fără să fie nevoit să-și transfere abonamentul TV la un alt distribuitor care a încheiat contract de retransmisie cu posturile LookPlus și LooKTv. Dorința noastră din prima clipa de când ne-am implicat în acest proiect TV , a fost ca fotbalul românesc să ajungă, dacă se poate, în casele tuturor românilor, atât cei din țară cât și cei din afara granițelor României Însă nu putem obliga toți distribuitorii de posturi TV să împărtășească aceeași idei cu noi”, a declarat reprezentantul LooKPlus si LooKTv, potrivit Vocea Transilvaniei.ro.

Potrivit aceleiași surse, între cele două părți nu s-a ajuns încă la un acord privind preluarea celor două posturi în grila operatorului de cablu, astfel că, deocamdată, meciurile din Liga 1 și Cupa Ligii nu vor fi disponibile în rețelele RCS&RDS.

Cookies