Replica lui Nicușor Dan, după ce Daniel Băluță a spus că nu are niciun merit pentru proiectele din Piața Unirii (pasaj+planșeu): „Nicidecum”

30 iun. 2023
13371 Afișari
Replica lui Nicușor Dan, după ce Daniel Băluță a spus că nu are niciun merit pentru proiectele din Piața Unirii (pasaj+planșeu): „Nicidecum”
Replica lui Nicușor Dan, după ce Daniel Băluță a spus că nu are niciun merit pentru proiectele din Piața Unirii (pasaj+planșeu): „Nicidecum”. FOTO: Inquam Photos / George Călin

Referitor la declarația făcută de Daniel Băluță, Nicușor Dan a spus că nu vrea să-și asume proiectele din Piața Unirii, mai exact cele pentru refacerea pasajului și planșeului de beton. Primarul General al Capitalei spune că o știre pozitivă se vinde mai prost decât una negativă.

Ce a declarat Nicușor Dan, după ce Daniel Băluță a spus că primarul Capitalei nu are niciun merit în problema Piața Unirii

Nicușor Dan a spus că a vorbit despre planșeul de beton din Piața Unirii de cel puțin 10 ori, iar de fiecare dată a menționat că e o lucrare pentru care Primăria Capitalei nu avea bani, iar lucrarea a fost transferată către Primăria Sectorului 4.

Primarul Capitalei recunoaște că Sectorul 4 s-a descurcat, are și o relație mai bună cu Guvernul decât are PMB și a găsit și bani de la Guvern.

Nicușor Dan transmite că nu vrea să-și asume lucrările de la Piața Unirii.

O știre pozitivă se vinde mai prost decât o știre negativă. Eu am vorbit de planșeul acesta cred că de cel puțin zece ori și am menționat de fiecare dată că e o lucrare pentru care noi nu aveam banii în buget și printr-o hotărâre de Consiliu General am dat-o Sectorului 4 să se ocupe de ea. Sectorul 4 s-a descurcat, are o relație mai bună cu Guvernul decât avem noi și a găsit și niște bani la Guvern. Asta am menționat de fiecare dată. Când am avut, acum câteva zile, un interviu la un post de televiziune, din grabă am menționat asta foarte în treacăt și domnul primar a crezut că vreau eu să îmi asum lucrările de acolo. Nicidecum, a declarat Nicușor Dan într-un interviu pentru Euronews.

Conexiunea tramvaielor din Piața Unirii

Primarul Capitalei a spus care va fi rolul municipalității în proiectul din Piața Unirii: realizarea conexiunii între liniile de tramvai:

Acolo este un dreptunghi, în mijlocul căruia este un parc circular. Tramvaiul ar trebui să meargă pe prima bandă a acestui dreptunghi, să meargă de la Mitropolie până la Piața Sf. Gheorghe și pe cealaltă latură să vină de la Sf. Gheorghe la Mitropolie. (…) Nu s-ar tăia din spațiul verde, ar merge pe unde este bandă unică de autobuz, respectiv stație de taxi, în fața magazinului Unirii, a transmis primarul Capitalei.

Cookies