SMART CITY

ADMITERE LICEU 2013: CARE ESTE ORDINEA DE ADMITERE, DUPĂ REPARTIZAREA COMPUTERIZATĂ PE EDU.RO

74.849 (51,48%) de candidaţi au ales filiera teoretică, iar 70.543 (48,52%) au ales filiera tehnologică.

REZULTATELE AU FOST PUBLICATE PE EDU.RO şi pot fi descărcate de aici. 

Specializările ordonate după ultima medie din municipiul BUCURESTI pot fi descărcate de aici. 

ADMITERE LICEU 2013. REZULTATE FINALE EVALUAREA NAŢIONALĂ: Ministerul Educaţiei a Publicat o nouă ierarhie de ADMITERE 2013 pentru candidaţii ce provin din municipiul Bucureşti, pe site-ul edu.ro. B365.ro vă prezintă ordinea de admitere la liceu, după contestaţiile la capacitate, pentru absolvenţii de clasa a VIII-a. Absolvenţii de clasa a VIII-a care au reuşit să obţină medii peste cinci la Evaluarea Naţională vor fi repartizaţi la liceu pe 16 iulie 2013, potrivit calendarului stabilit de EDU.RO. 

Noua ierarhie, cuprinzând ordinea mediilor de ADMITERE LA LICEU 2013 pentru candidaţii ce provin din municipiul Bucuresti poate fi descărcată de aici, pe edu.ro.

În listă se găsesc elevii care au obţinut media 10 la examenul de Capacitate si sunt admisi tot cu media 10 la liceu. Şcoala gimnazială 56 din Capitala are cei mai mulţi elevi de nota 10.

Repartizarea computerizată a elevilor la liceu a avut loc pe 15 iulie. A doua zi, pe 16 iulie, absolvenţii de clasa a VIII-a vor putea afla rezultatele finale la ADMITERE LICEU 2013. Listele vor fi afişate atât la şcolile de provenienţă ale elevilor, cât şi la liceele la care au obţinut un loc.

Dosarele de înscriere la liceu vor putea fi depuse până pe 26 iulie.

Cei care nu au reuşit să ocupe un loc la liceu vor avea o nouă şansă. A doua etapă de ADMITERE LICEU 2013 va avea loc în perioada 17 iulie-1 august şi se va desfăşura similar celei anterioare.

În cazul celei de-a treia etape de ADMITERE LICEU 2013, însă, metodologia de organizare va fi diferită. Astfel, în perioada 5-6 august, vor fi repartizaţi în licee elevii care nu au participat la nicio etapă de admitere, care nu s-au înscris în perioada prevăzută de metodologie sau care şi-au încheiat situaţia şcolară mai târziu.

ADMITERE LICEU 2013. Concurenţă acerbă la liceele din Capitală. Un număr de 29 de absolvenţi ai clasei a VIII-a din Capitală au media 10 pentru admiterea la liceu, iar 4.326 au medii între 9 şi 10, în timp ce 255 de elevi pot fi admişi în liceu cu medii sub 5, potrivit ierarhiei pe Bucureşti publicate pe site-ul Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN).

Vezi aici REZULTATE FINALE EVALUAREA NATIONALA 2013: Ordinea de ADMITERE LA LICEU 2013 – note după contestaţii 

 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button