Remediu împotriva caniculei: Nouă ştranduri sunt deschise în Capitală

de:
18 iun. 2012
0 afișări
Remediu împotriva caniculei: Nouă ştranduri sunt deschise în Capitală

Potrivit site-ului stranduri-bucuresti.blogspot.ro, în Capitală sau în apropiere funcţionează nu mai puţin de nouă ştranduri.

Ştrandul Dâmboviţa (Crângaşi-Ciurel)
Ştrandul este deschis între orele 08.00–20.00, iar preţul biletelor este de 10 lei de luni până vineri şi 15 lei sâmbătă şi duminică. Pentru copiii sub 7 ani, accesul în ştrand este gratuit pe toată perioada sezonului de agrement. Facilitati: plajă nisip, şezlonguri, umbreluţe, două spaţii de joacă pentru copii, mese tenis de masă, două terenuri de fotbal, teren tenis de câmp care poate fi închiriat, nocturna, 3 bazine adulţi, 2 bazine copii.

Strandul Tineretului
Ştrandul Tineretului este cel mai modern ştrand din Bucuresti, fiind considerat un ştrand de lux, renovat la standarde înalte. În incintă, baza beneficiază de club cu terasă de vară. Bazinele sunt îmbrăcate în liner, iar două dintre ele au fost unite, rezultând un bazin mare pentru copii şi adolescenţi. Plaja e tip gazon, apa e filtrata şi clorinată. Dispune de duşuri, cabine, şezlonguri moderne. Preţul de intrare este de 25 de lei în timpul săptămânii şi 35 de lei în weekend.

Ștrandul Drumul Taberei
Strandul Drumul Taberei (Trei ligheane) are renumele de a avea cea mai curata apa dintre strandurile din Bucuresti – cert e ca tot timpul e rece. Dispune de trei bazine, doua pentru adulti si unul pentru copii. Puteti beneficia de facilitati precum plaja din gazon, bar, terasa, fast-food. Pentru copii, exista spatiu de joaca. Sezlongurile si umbrelutele de stuf sunt gratis. Se organizeaza cursuri de inot. Capacitatea sa este acum de 2000 de locuri. Se poate ajunge la el cu masinile: 368, 268, 168, 105 si troleibuzele 71 si 69. Intrarea costa 20 de lei de luni pana vineri, iar in weekend este 30 de lei. Copiii sub 7 ani au intrarea gratuita. Este deschis zilnic intre orele 08:00 – 20:00.

Ștrandul Berceni
Strandul Berceni detine si o foarte buna baza sportiva – doua terenuri de tenis, unul de fotbal, unul de minigolf si altul, ultramodern, amenajat anul acesta, de baschet. Pretul biletului – 10 lei (adulti) sau 8 lei (copii). Program 9.00-18.00. Detine un bazin pentru adulti si doua pentru copii, cu tobogan. Plaja e din nisip si gazon. Pentru cei doritoriu de intimitate – spatiul verde din parculetul amenajat in interiorul complexului. Ofera sezlonguri si umbrele din stuf gratuit. Transport: autobuz 381, 77, 76, 216, 212. Adresa: Str. Izvorul Oltului nr. 9 / Aleea Uioara nr. 2

Ștrandul Giuleşti
Strandul Giulesti este un strand tipic de cartier, linistit. Are un bazin mic, cu o capacitate de aproximativ 100 persoane. Ofera sezlonguri. Este dotat cu instalatie de circulare-recirculare a apei, deci relativ adus la standarde occidentale. Nu are dotari auxiliare. Program intre 8.00-20.00. Pretul biletului – 10 lei pentru adulti, 8 lei pentru copii. Transport: tramvaiul 44. Adresa: Calea Giulesti nr. 240 / Sector 6

Ştrandul Uverturii
Baza de recreere Uverturii, recent renovat, dispune de 1 bazin mare pentru adulţi şi o piscină pentru copii. Facilităţi: gazon plaja, terasă, bar, restaurant, duşuri şi cabine. Se poate ajunge cu tramvaiul 41 sau cu autobuzele 178 şi 336. Ştrandul oferă şezlonguri gratuite. Intrarea costă 20 de lei pentru adulţi şi 10 lei pentru copii.

Ştrandul Copiilor-Văcăreşti
Ştrandul Copiilor deţine parcare proprie, păzită, cu 150 de locuri. Are un bazin olimpic, pentru adulţi, şi patru bazine mici, pentru copii. Plaja e cu gazon. Baza sportivă include două terenuri de volei pe nisip (gratuit), două terenuri pentru fotbal sau tenis. Programul e de la 9.00 la 18.00, iar preţul biletului este 10 lei. Anul trecut (2011) a fost redeschis şi toboganul acvatic.

Ştrandul Titan Cara
Ştrandul Cara (Titan) se afla în apropierea Parcului Titan, pe bulevardul Nicolae Grigorescu. Este un ştrand cu tradiţie din sud-estul capitalei. Intrarea costă 15 lei (în weekend) şi 10 lei în timpul săptămânii. E frecventat de foarte multe familii şi numai la bazinul cu adâncime de peste doi metri se găsesc mai mulţi adolescenţi/tineri. În incinta bezei de recreere sunt disponibile mai multeb chioşcuri. Ştrandul este deschis non-stop. Locul la sezlong costă 10 lei/zi.

WaterPark Otopeni
WaterPark Otopeni se află pe Calea Bucureştilor, la 6 kilometri de Capitală, lângă complexul hotelier Confort Rin Otopeni. Parcul acvatic este singurul de acest gen din Bucureştişi atrage prin cele 27 de tobogane. Parcul este amenajat cu gazon artificial, palmieri, spaţii de joacă pentru copii şi o cascadă artificială. Parcul conţine câteva terase, o galerie comercialăşi un fast food. Tarifele sunt de 15 lei pentru copiişi 30 lei pentru adulţi, în timpul săptămânii, iar în week-end de 25 lei pentru copii şi 50 lei pentru adulţi. Complexul este deschis între orele 9-20.

Cookies