Relaxare din restricții în București. Elevii pot reveni la orele de sport normale, fără mască

29 nov. 2021
529 Afișari
Relaxare din restricții în București. Elevii pot reveni la orele de sport normale, fără mască
Relaxare din restricții în București. Elevii pot reveni la orele de sport normale, fără mască

Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență a decis, luni seara, să permită desfășurarea normală a orelor de educație fizică în sălile de sport din școli. Revenirea la organizarea firească are loc de joi, 2 decembrie, când elevii vor reveni la cursuri după minivacanța de 1 decembrie.

Relaxare a măsurilor anti-Covid în școli, decisă luni seara la Prefectura Capitalei. Întrunit într-o ședință extraordinară, Comitetul Municipiului București pentru Situații de Urgență (CMBSU) a hotărât că elevii pot reveni în sălile de sport de joi, 2 decembrie. Relaxarea a fost decisă ca urmare firească a scăderii incidenței Codiv-19 în București sub 2 la mia de locuitori.

Elevii vor putea face din nou orele de educație fizică în sălile de sport, fără să fie obligați să poarte măștile de protecție (Documentul adoptat – Hotărârea CMBSU). Efectuarea orelor în curtea școlilor a fost impusă în toamnă, imediat după începerea școlilor, când rata de infectare în București depășise 2 infectări la mia de locuitori.

Noi restricții au intrat în vigoare în București până în 8 decembrie. CMBSU, ședință extraordinară în Capitală

Noi restricții au intrat în vigoare ieri în București și vor fi valabile până în data de 8 decembrie. Măsurile anti-COVID au fost luate de Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU), într-o şedinţă extraordinară, în contextul îngrijorărilor generate de noua tulpină Omicron, chiar dacă incidența a scăzut în București la sub 3 la mia de locuitori.

Astfel, masca de protecție rămâne esențială, iar o serie de activități sunt permise numai persoanelor vaccinate sau trecute prin boală. Citește întreaga listă a restricțiilor.

 

Cookies