BAZAR

Reîncepe sezonul de închiriat biciclete gratis, în Herăstrău

Sâmbătă, la ora 11.00, în parcul Herăstrău, se vor redeschide pentru publicul larg centrele de închiriere de biciclete. Închirierea este gratuită şi se poate face doar pe baza unui act de identitate.

Evenimentul de lansare, la care va participa şi Primarul General Sorin Oprescu,  va avea loc in Parcul Herastrau, zona Restaurant Pescăruş.

Participanţii la acest eveniment vor parcurge pe bicicletele I’Velo traseul Parcul Herastrau – Piata Charles de Gaulle – Arcul de Triumf – Bulevardul Kiseleff – Statuia Aviatorilor –– Bulevardul Aviatorilor – Piata Charles de Gaulle – Parcul Herastrau.

Programul, organizat de Asociatia Green-Revolution in colaborare cu Primaria Municipiului Bucuresti este cel mai important program de bike-sharing national si se desfasoara in Bucuresti, Iasi, Cluj, Brasov si Constanta.

De asemeni, Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement Bucureşti se alătură iniţiativei Comisiei Europene care a declarat anul 2011, Anul Voluntariatului. Astfel, ALPAB va demara mâine, 26 Martie, începând cu ora 10, o serie de evenimente dedicate acestei mişcări. Ele vor face parte dintr-o campanie de promovare a voluntariatului şi a impactului acestuia în comunitate.

Lansarea acestei campanii va avea loc în parcul Herăstrău, în zona debarcaderului Expoflora, printr-o acţiune de curăţire a spaţiului verde. La eveniment vor participa elevii Colegiului Tehnic Energetic din Bucureşti. Conducerea şi angajaţii instituţiei se vor alătura şi ei mişcării de voluntariat, subliniind astfel, importanţa implicării fiecărui cetăţean în acţiuni de protejare a mediului înconjurator.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button