REGULI NOI la LOTERIA BONURILOR FISCALE: Vor fi acordate cel mult 100 de premii

de:
27 mai 2015
1 Afișari
REGULI NOI la LOTERIA BONURILOR FISCALE: Vor fi acordate cel mult 100 de premii

Camera Deputaţilor a adoptat cu 183 voturi „pentru”, 91 „împotrivă” şi 10 „abţineri”, modificarea Ordonanţei 10/2015 pentru organizarea loteriei bonurilor fiscale. Astfel, din totalul bonurilor ce vor fi extrase se vor alege 100, astfel încât fiecare să valoreze 10.000 de lei.

Potrivit ordonanţei adoptate de deputaţi, la extragerea loteriei bonurilor fiscale se va acorda un număr de maximum 100 de premii. Camera Deputaţilor este for decizional, scrie romaniatv.net.

Pentru asigurarea transparenţei, o listă privind bonurile prin care au fost revendicate premiile se va publica pe site-ul Ministerului Finanţei Publice şi pe cel al Autorităţii Naţionale de Administrare Fiscală.

CITEȘTE ȘI: Bilanțul primei extrageri a Loteriei Bonurilor Fiscale. Câți bani a luat fiecare câștigător

Dacă în urma centralizării listei bonurilor fiscale pe care s-au revendicat premiile se va constata depăşirea numărului maxim de premii care se acordă, se va proceda la extragerea aleatorie a unui număr de 100 de bonuri fiscale câştigătoare din totalitatea bonurilor fiscale din listă.

În situaţiile în care ulterior efectuării unei extrageri se constată erori de natură tehnică în desfăşurare acesteia care nu vizează caracterul aleator al acesteia, se va considera că extragerea a fost efectuată corect, iar premiile se vor acorda câştigătorilor în urma extragerii şi după desfăşurarea procedurilor.

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Data pentru următoarea extragere a loteriei bonurilor fiscale nu a fost încă fixată de Ministerul Finanţelor, dar ce se ştie e că pentru bonurile din lunile aprilie şi mai va fi o extragere în iunie.

Cookies