Reglare de conturi între interlopi, pe străzile din București. Trei membri din clanul Caran au urmărit un rival trei ore prin Capitală înainte să încerce să-l omoare

19 apr. 2024
1770 afișări
Reglare de conturi între interlopi, pe străzile din București. Trei membri din clanul Caran au urmărit un rival trei ore prin Capitală înainte să încerce să-l omoare
Reglare de conturi între interlopi, pe străzile din București. Trei membri din clanul Caran au urmărit un rival trei ore prin Capitală înainte să încerce să-l omoare. Sursa foto: Facebook

Scandal între interlopi pe străzile din București. Trei bărbați care fac parte din clanul Caran au urmărit un bărbat care le-ar fi rival preț de trei ore prin Capitală înainte să încerce să îl omoare cu o macetă. Din fericire, victima a supraviețuit cu ajutorul unei operații realizate în regim de urgență de medici. Între timp, cei trei suspecți sunt acum urmăriți penal.

O nouă reglare de conturi a avut loc pe străzile din București. Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul București, a început urmărirea penală împotriva a trei inculpați, acuzația fiind infracțiunea de tentativă de omor calificat cu premeditare. Dintre aceștia, doar unul este autor, ceilalți doi fiind cercetați ca fiind complici. Cei trei inculpați ar face parte din clanul Caran, una dintre cele mai cunoscute și temute grupări interlope din București. Între timp, victima lor ar fi parte dintr-o organizație rivală.

Cei trei membri ai clanului Caran și-au urmărit victima preț de trei ore

Incidentul a avut loc în data de 7 aprilie, iar între victimă și agresori existau deja conflicte la activ. Cei trei suspecți au urmărit victima prin București preț de trei ore în timpul nopții, pentru a putea să îl atace pe bărbat chiar când acesta ajunge la locuința sa.

„La data de 07.04.2024, pe fondul unor relații conflictuale preexistente, în scopul agresării persoanei vătămate, inculpații au urmărit-o pe aceasta timp de aproximativ 3 ore, între ora 02:30 și 05:30, în mun. București, din sectorul 3 în sectorul 1, iar pe traseu inculpații au comunicat permanent între ei, și-au coordonat acțiunile astfel încât să nu o piardă din vedere pe persoana vătămată, să nu fie depistați de aceasta și să evite descoperirea de către organele de poliție.

În momentul în care inculpații au observat că autoturismul persoanei vătămate a fost parcat în dreptul locuinței acesteia, unul dintre ei s-a îndreptat către aceasta, care nu apucase să coboare din vehicul, și a lovit-o cu o macetă în zona picioarelor și zona toraco-lombară, provocându-i leziuni traumatice grave (secționare venă femurală superioară și interesare arteră femurală superioară distală membru inferior stâng, plagă prin înjunghiere toraco-lombar paravertebral drept).”, se arată în comunicatul emis de autorități.

Victima a supraviețuita cu ajutorul medicilor

După ce l-au atacat pe rival, cei trei agresori l-au abandonat pe stradă, lăsându-l să moară practic. Din fericire, victima a supraviețuit, cu ajutorul intervențiilor chirurgicale realizate de medici în regim de urgență.

„Față de cei doi complici a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 de ore. Ulterior față de unul dintre cei doi complici a fost luată măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile, iar cu privire la celălalt a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.
De asemenea, în cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă în lipsă a autorului infracțiunii, care în prezent se sustrage de la urmărirea penală. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri.”, au mai transmis autoritățile.

CITEȘTE ȘI

VIDEO | Pe DN1, în Snagov, o să fie construit un pasaj rutier. A început etapa de proiectare

Primele impresii: De ce în București e mai ok decât în Franța

Strașnic de București! Am găsit la Vatra Neamului alinare cu soleancă, borș ucrainean, zeamă moldovenească, plăcinte basarabene și salonul Florin Piersic

Cookies