BAZAR

Regele romilor, Florin Cioabă, A MURIT. Acesta va fi adus în ţară cu un avion privat

Florin Cioabă, în vârstă de 58 de ani, ieşise din comă, în urmă cu două zile, după intervenţia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioabă. Medicii de la spitalul Akdeniz Üniversitesi din Antalya i-au montat, vineri seară, lui Florin Cioabă, aflat în stare gravă după ce a suferit un preinfarct, un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge. 

Intervenţia chirurgicală prin care medicii spitalului Akdeniz Üniversitesi din Antalya i-au montat lui Florin Cioabă un dispozitiv de asistare circulatorie, care să-i ajute inima să pompeze sânge, s-a încheiat vineri, la ora 22.00. Operaţia a fost anunţată ca fiind una de succes. Procedura a început la ora 18.00 şi a fost una extrem de riscantă, au spus sursecitate de Mediafax

Potrivit aceloraşi surse, medicii care i-au montat lui Cioabă dispozitivul sunt renumţi în Turcia şi în lume pentru astfel de intervenţii prin care, practic, pacientului i se instalează o inimă artificială.

Pe 13 august 2013, Florin Cioabă, auto-proclamatul rege al romilor, a suferit un infarct în timp ce se afla în vacanță în Antalya. 

Preşedintele Traian Băsescu transmite condoleanţe familiei lui Florin Cioabă, care a încetat din viaţă duminică, într-un spital din Antalya.

„Dumnezeu să-l ierte şi condoleanţe lui, familiei şi minorităţii pe care o reprezintă”, a spus Traian Băsescu, aflat la serbarea câmpenească de la Prislop, judeţul Maramureş.

Trupul neînsufleţit al lui Florin Cioabă va fi adus în ţară în cursul zilei de luni, în funcţie de încheierea formalităţilor la Ambasada României din Turcia, transportul urmând să fie făcut cu un avion privat, au declarat, pentru Mediafax, apropiaţi ai familiei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button