ARHIVA B365

Regele Mihai va veni în România la funeraliile Reginei Ana, dacă nu se va simţi slăbit

Regele Mihai va veni în România la funeraliile Reginei Ana, dacă nu se va simţi slăbit. Principesa Irina nu va participa la înmormântarea mamei sale, dar Nicolae, nepotul reginei este aşteptat

Majestatea Sa suportă cu greu despărţirea de Regina Ana care i-a fost alături 68 de ani. Doreşte să participe la funeraliile din România şi va veni, dacă nu se va simţi slăbit„, a transmis, sâmbătă, TVR.

Regele nu a putut participa nici la ceremoniile desfăşurate săptămâna aceasta la Morges, Guy Pochelon, membru al Consiliului Regal, declarând că fostul suveran este foarte afectat de moartea ei şi îi este „foarte greu”, fiind „o povară teribilă” pentru el.

Nu este interzisă participarea la funeralii niciunui membru al familiei. La funeralii este aşteptat si nepotul reginei, Nicolae

Cea de-a trei fiică a Reginei Ana, Irina Walker, a anuntat, pe Facebbook, că nu va participa la funeraliile mamei sale, din motive personale.

În aceste zile triste, mă gândesc cu drag la mama şi la faptul că nu pot veni în România, în pofida dorinţei Familiei Regale / familiei mele; este foarte trist că nu voi reuşi să-mi iau ultimul rămas bun de la mama, dar întotdeauna voi păstra memoria ei în inima ea. Decizia îmi aparţine, luând-o din motive personale. Voi urmări de departe şi voi fi cu sufletul alături de Familia Regală.„, a scris Irina Walker, pe reţeaua de socializare.

Sicriul cu trupul Reginei Ana va fi adus cu o aeronava Tarom care va ateriza pe aeroportul Henri Coanda, marti, 9 august, la ora 15:15, anunta televiziunea publica. Principesa Maria, fiica cea mica a Majestatilor Lor, si avocatul Casei Regale se vor ocupa de transport.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Reginei Ana se află în prezent la capela din oraşul Morges, unde mai sunt aşteptaţi să se reculeagă prieteni ai Casei Regale.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button