Regăsire emoționantă dintre o bucureșteancă și cățelușa ei, furată acum 2 ani. Poliția Animalelor a găsit-o pe Sara în Ferentari

04 ian. 2023
289 Afișari
Regăsire emoționantă dintre o bucureșteancă și cățelușa ei, furată acum 2 ani. Poliția Animalelor a găsit-o pe Sara în Ferentari
Regăsire emoționantă dintre o bucureșteancă și cățelușa ei, furată acum 2 ani. Poliția Animalelor a găsit-o pe Sara în Ferentari | Sursă foto: Facebook-Poliția Locală București

Nici un cadou nu poate fi mai frumos pentru un iubitor de animale decât să fie reunit cu patrupedul de mult pierdut. Acest miracol de sărbători a fost trăit de o bucureșteancă care și-a regăsit cățelușa furată acum 2 ani.

Animalul a fost găsit de către agenții din cadrul Serviciului Poliția Animalelor București.

O bucureșteancă și cățelușa ei, furată acum 2 ani, s-au regăsit

În penultima zi a anului 2022, un echipaj al Serviciului Poliția Animalelor din cadrul Direcției Generale de Poliție Locală și Control a Municipiului București a găsit doi cățeluși în timp ce se afla în misiune de patrulare, potrivit Adevărul.ro.

Agenții erau în cartierul Ferentari, când au observat doi bichoni, fetiță și băiat, ce stăteau speriați lângă un gard. Cei doi patrupezi erau îngroziți de zgomotul de pe stradă și stăteau înghesuiți unul în celălalt.

Imediat după găsirea micuților, agenții de poliție au verificat dacă cei doi căței aveau cip. Din fericire, fetița avea, astfel că stăpâna acesteia a putut fi identificată.

Băiețelul nu avea cip, iar cățelul a fost predat către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA) pentru a fi dat spre adopție.

Bichonul fusese furat cu doi ani în urmă

Stăpâna a fost contactate imediat de către Serviciului Poliția Animalelor pentru a primi vestea cea bună. Cățelușa ei fusese găsită și era gata să fie reunită cu aceasta. Stăpâna a relatat că bichonul fusese furat cu doi ani în urmă.

Cu lacrimi în glas ne-a relatat că a declarat dispariția Sarei în R.E.C.S. cu doi ani în urmă.

Iată că spiritul sărbătorilor a făcut să se reîntâlnească și Sara să revină la stăpâna ei iubitoare, a transmis Poliția Locală București.

Animalul de companie a fost luat chiar de sub ochii stăpânei, cu mult timp în urmă. Femeia a povestit că o mașină a oprit lângă ea și a luat cățelul, după care a plecat în trombă.

Din cauza emoțiilor puternice, aceasta nu a reușit să rețină numărul de înmatriculare al autovehiculului. Femeia nu credea că va reuși să își găsească cățelul, însă chiar și așa nu s-a oprit din căutări.

Cookies