REFERENDUM SCOȚIA:Scoțienii au ZIS NU. Premierul SCOȚIEI A DEMISIONAT. SCOȚIA rămâne în Regatul Unit

de:
19 sept. 2014
0 Afișari
REFERENDUM SCOȚIA:Scoțienii au ZIS NU. Premierul SCOȚIEI A DEMISIONAT. SCOȚIA rămâne în Regatul Unit

REFERENDUM SCOȚIA. REFERENDUM SCOȚIA REZULTATE: Premierul Scoției a anunțat după aflarea rezultatelor REFEDENDUMULUI PENTRU INDEPENDENȚA SCOȚIEI că și-a înaintat demisia din funcția de premier, informează Mediafax.

REFERENDUM SCOȚIA REZULTATE: „I-am transmis secretarului general al Partidului Naţional Scoţian (SNP) că nu voi participa la alegerile pentru conducerea partidului şi că voi demisiona din funcţia de prim-ministru”, a declarat Salmond, citat de AFP.

REFERENDUM SCOȚIA. Congresul SNP este programat în perioada 13-15 noiembrie. „Până la această dată, îmi voi continua mandatul. A fost un privilegiu să fiu premier al Scoţiei”, a subliniat Alex Salmond.

REFERENDUM SCOȚIA REZULTATE: Alex Salmond este unul dintre susţinătorii campaniei în favoarea independenţei Scoţiei. Însă 55,42 la sută dintre alegătorii din Scoţia au votat împotriva independenţei, iar 44,58 la sută în favoarea acesteia.

REFERENDUM SCOȚIA REZULTATE: SCOŢIA rămâne în Regatul Unit. Primele rezultate definitive ale referendumului pe tema independenţei scoţiene, referitoare la 29 dintre cele 32 de circumscripţii, oferă un avans clar taberei care respinge referendumului, cu un raport de 55 la sută faţă de 45 la sută. Scoţia a votat să rămână în Marea Britanie, după respingerea independenţei în cadrul referendumului organizat joi.

Cookies