Referendum S1| Firea o vrea demisă pe Clotilde Armand și se implică intens. Fostul primar cere corturi pentru strângerea semnăturilor

13 aug. 2021
186 Afișari
Referendum S1| Firea o vrea demisă pe Clotilde Armand și se implică intens. Fostul primar cere corturi pentru strângerea semnăturilor
Referendum S1| Firea o vrea demisă pe Clotilde Armand și se implică intens. Fostul primar cere corturi pentru strângerea semnăturilor. Sursa foto: Facebook

Social-democrații nu au glumit în momentul în care au cerut un referendum împotriva lui Clotilde Armand. Gabriela Firea, fostul primar al Capitalei, a anunțat vineri că a depus o solicitare pentru amplasarea de corturi unde se vor strânge semnături pentru referendumul de demitere al primarului de la Sectorul 1. Este vorba despre 15 corturi amplasate în 15 intersecții din nordul Bucureștiului.

Opozanții lui Clotilde Armand nu renunță la ideea de referendum de demitere a primarului Sectorului 1. Astfel, mai mulți membri ai Partidului Social – Democrat au făcut mai multe demersuri pentru a încerca să atragă cât mai mulți cetățeni să semneze propunerea de referendum. Printre acestea se numără și solicitarea Gabrielei Firea din cursul zilei de vineri, prin care aceasta a cerut Primăriei Municipiului București permisiunea pentru instalarea de corturi unde să se strângă semnături pentru organizarea referendumului împotriva primarului de la Sectorul 1.

Fostul primar al Capitalei a marcat acest demers prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook.

„Am depus solicitare pentru instalarea corturilor unde vom stânge semnaturile necesare Referendumului de demitere a primarului sectorului 1. Bucureștenii merită implicarea noastra! De 10 luni, Capitala a încăput pe mâna unor iresponsabili!”, a scris Gabriela Firea.

Referendum S1| Gabriela Firea dorește amplasarea a 15 corturi pentru strângerea de semnături

Fostul primar al Capitalei nu s-a ferit să folosească o serie de cuvinte grele la adresa conducerii Sectorului 1.

„Niciodată acest sector nu a arătat atât de rău! Incompetentii si dezinteresatii de viata oamenilor să plece acasă!”, a mai scris Gabriela Firea.

În cadrul postării sale, Firea a inclus și imagini cu documentul pe care l-a depus la Registratura Primăriei Capitalei. Potrivit acestuia, PSD București cere PMB montarea de corturi pentru strângerea de semnături în 15 intersecții din nordul Capitalei. Iată lista adreselor unde corturile ar urma să fie ridicate:

Sursa foto: Facebook

Aceste corturi vor fi plasate exclusiv în Sectorul 1 al Capitalei, deoarece doar cetățenii cu reședință și drept de vot în Sectorul 1 pot semna pentru acest referendum de demitere al actualului primar.

PSD a început încă de la finalul lunii iulie strânsul de semnături pentru referendum

Reprezentanții PSD au ieșit pe străzi pentru a strânge semnături încă de la finalul lunii iulie. Ba mai mult, au existat echipe de voluntari care au umblat din ușă în ușă prin Sectorul 1 pentru a convinge lumea să semneze pentru referendum. Acțiunea a fost coordonată de PSD Sector 1, iar pe teren s-a aflat și Alexandru Petrescu, vicepreședintele filialei.

Cookies