REFERAT DNA: Radu Mazăre cerea să fie lăudat la TV pentru tunsoare și pentru calitățile de schior

de:
29 mai 2015
0 afișări
REFERAT DNA: Radu Mazăre cerea să fie lăudat la TV pentru tunsoare și pentru calitățile de schior

În referatul procurorilor se regăsesc mai multe înregistrări telefonice în care fostul primar din Constanţa e surprins când dădea telefoane șefilor televiziunii Neptun TV, la care, potrivit anchetatorilor, fostul edil a fost acţionar, informează Digi24.ro.

„Există o serie întreagă de convorbiri între Radu Mazăre și directorul de programe din cadrul Neptun tv. Primarul îi solicită să ia poziție favorabilă referitoare la acuzațiile formulate în legătură cu tunsoarea lui. Îi solicită acestuia să îi monteze un film în care să fie prezentat schiind. Materialul urma să fie postat pe Youtube. Nefiind mulțumit de calitatea montajului, îi solicită (directorului Neptun tv – n.r.) să îl refacă”, se precizează în referatul DNA.

Ancheta DNA scoate la iveală și aspecte inedite. Aglaia Golumb, o femeie de 80 de ani din Suceava, ar fi devenit peste noapte milionară în euro. Fără să ştie, bătrâna a fost numită în fruntea unei firme fantomă din Constanţa. Procurorii au descoperit că firma deţinută de octogenară avea zeci de contracte încheiate cu televiziunea lui Sorin Strutinky, post TV la care şi Radu Mazăre a fost acţionar. Anchetatorii au descoperit şi că toate contractele erau fictive. Contractele semnate de societatea care o avea ca administor pe Aglaia Golumb valorează un milion de euro, iar anchetatorii spun că banii se reîntoarceau la Radu Mazăre şi omul de afaceri Sorin Strutinsky.

 

Cookies