Reduceți viteza pe Autostradă. Trafic restricționat pe A2 București-Constanța din cauza unor lucrări

28 iul. 2021
54 afișări
Reduceți viteza pe Autostradă. Trafic restricționat pe A2 București-Constanța din cauza unor lucrări
Reduceți viteza pe Autostradă. Trafic restricționat pe A2 București-Constanța din cauza unor lucrări

Reduceți viteza pe Autostradă. Trafic restricționat din cauza unor lucrări pe A2 București-Constanța, potrivit unui anunț făcut de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Reduceți viteza pe Autostradă. Trafic restricționat pe A2 București-Constanța din cauza unor lucrări, potrivit unui anunț oficial făcut de Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române.

Trafic restricționat pe A2 București-Constanța din cauza unor lucrări

Miercuri, 28 iulie 2021, traficul este restricționat pe prima bandă a Autostrăzii Soarelui, București-Constanța, pe sensul către litoralul românesc. Lucrările au loc pe tronsonul de la kilometrul 68, din zona localității Lehliu Gară, județul Călărași, până la kilometrul 80, din zona localității Dor Mărunt, județul Călărași.

Recomandăm și: Carambol pe Autostrada Soarelui. 52 de mașini implicate, 17 răniți. FOTO&VIDEO | UPDATE

Vestea bună, dacă o putem numi așa, este că lucrările de reparație a carosabilului de pe Autostrada A2 București-Constanța se desfășoară până la ora 17:00.

Șoferii sunt sfătuiți să reducă viteza viteza în zonele în care se fac lucrări de reparație a carosabilului de pe A2. De asemenea, sunt sfătuiți să semnalizeze din timp în momentul în care doresc să schimbe banda de circulație.

Temperaturile excesive pot influența traficul rutier

Potrivit informărilor făcute de Administrația Națională de Meteorologie, în intervalul 28-31 iulie, disconfortul termic va fi deosebit de accentuat, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorilor de 34 de grade Celsiu și 40 de grade Celsius.

Recomandăm și: Avertizări meteo. Cod portocaliu de caniculă în București

Astfel, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române le recomandă șoferilor:

  • să folosească aerul condiționat al mașinii,
  • să verifice presiunea din pneuri (presiunea recomandată pentru sezonul cald).

Evitați călătoriile la orele prânzului, în special persoanele vârstnice. Este recomandat să ieșiți din casă în primele ore al zilei sau seara.

Nu conduceți dacă vă simțiți obosiți. Specialiștii consideră că oboseala este una dintre cauzele care duc la adevărate tragedii pe șosele, în special la sfârșitul săptămânii.

Nu folosiți telefonul în timpul condusului. Sunt recomandate dispozitivele speciale de tip „mâini libere”.

Temperatura ridicată din interiorul mașinii poate accentueze starea de oboseală manifestată la început prin reacții întârziate, concentrare cu dificultate, căscat în mod repetat, clipire foarte deasă, iar acestea se termină cu adormirea la volan.

Persoanele care au probleme cardiace sau alte probleme medicale, care le împiedică să conducă în condiții de siguranță, sunt sfătuite să evite deplasarea cu autovehiculele în perioadele de timp caniculare. Iar dacă deplasarea este imperios necesară, să aibă un însoțitor în mașină.

Cookies