Reducerile continuă şi în acest week-end. VEZI UNDE

de:
22 ian. 2011
0 Afișari
Reducerile continuă şi în acest week-end. VEZI UNDE

De exemplu, la Kiabi Romania, alegi trei produse si platesti doar unul. Este vorba de cel mai scump dintre ele, scrie incont.ro.

Si Kenvelo are propunerea prin care cumperi de 300 de lei si platesti doar 150 de lei.  Leonardo iti da doua produse, dintre care al doilea este la jumatate de pret. Singura conditie este ca al doilea  sa fie mai ieftin. La Benvenuti, incaltamintea are discount si gasesti oferte cu minus 50%. Poti ajunge sa iti cumperi cizme de piele cu 50 de lei.

Reduceri sunt si la Dika – 50%. In acest caz, daca vrei preturi mai bune de atat, mai ai de asteptat, pentru ca vor veni cu siguranta si reducerile de 70%, dar daca vrei sa-ti cumperi ceva frumos, poti merge linistita in alta parte.

De exemplu, la Mango ai discount de pana la 70%.

Vero Moda, Nine West, Debenhams, Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, C&A, New Yorker sau Polo Garage, dar si la Desigual, Piazza Italia, Hugo Boss, Dockyard, Marks&Spencer ori la La Femme au toate reduceri si preturi bune.

Urmeaza Il Passo, Marionnaud, FOX, House of Art, Ravioli, Sofiaman, Bam Boo, Bata, Be in time, Best, Body Line, BSB, Casual Style, Goldenpoint, Junker, Leonardo, Motor, Nichi, Office Shoes, Springfield sau Steilmann.

Am scapat pe cineva?  Etichete taiate mai gasesti si la Koton, Celio sau Nissa!

Sa nu uitam de miniPrix cu soldari de pana la 80%!

Fashion House, outletul din Militari, are reduceri de pana la 70% si ceva in plus in unele cazuri! Puma, Stefanel, ecco, Otter, Tom Tailor, Benvenuti, Replay, Lee Cooper, Gatta, Adidas sunt doar o parte dintre marcile implicate in campania de super-discounturi!
Cookies