Reduceri şi tombolă cu premii la Bucureşti Mall şi Plaza România

de:
21 ian. 2015
2 Afișari
Reduceri şi tombolă cu premii la Bucureşti Mall şi Plaza România

Ambele mall-uri le-au pregătit clienților posesori de Fidelicard două tombole în această campanie de Winter Sales 2015. Valoarea totală a premiilor puse în joc se ridică la 10.000 de lei. Acestea constau în puncte în echivalentul sumei de 1000 lei fiecare per câștigător, puncte ce vor fi încărcate pe Fidelicardurile celor 10 câștigători (cinci per mall). Pentru a participa la tombole, posesorii de Fidelicard trebuie să cumpere produse și/sau servicii în valoare cumulată de minimum 100 de lei – per tombolă – și să înregistreze bonurile pentru acestea în perioada 15 ianuarie 2015 ora 16:00 – 15 februarie 2015 ora 22:00 în centrul comercial la a cărui tombolă vor să participe.
Cei 1000 lei vor putea fi folosiți la cumpărături în magazinele partenere programului Fidelicard din Plaza România și București Mall (Vitan).
La Plaza România și București Mall (Vitan), programul de reduceri, care ajung până la 70%, a început de joi, 15 ianuarie. Primul centru comercial modern din România își așteaptă clienții cu reduceri de până la 70% în magazinele Accessorize, Marks & Spencer, Intersport, Sephora, H&M și Kenvelo. Mai mult, tot de reduceri de 70% au parte și clienții Plaza România la brandurile CCC, Promod, Il Passo, Samsonite, Mango și B&B Collection.
Cât despre reducerile de 50%, vizitatorii București Mall (Vitan) pot beneficia de ele în magazinele Zara, Collective, Koton, LC Waikiki, Musette și Stefanel. Clienții Plaza România sunt așteptați tot cu reduceri de 50% la brandurile Bata, Pull & Bear, BSB, D’S Damat, Mothercare și Noriel.
Mai multe detalii despre regulamentul tombolelor Fidelicard de iarnă și lista completă a reducerilor sunt disponibile pe http://goo.gl/zMrlVs și http://goo.gl/gXksfa

Cookies