REDUCERI MINCINOASE la Elefant.ro. Cum sunt păcăliţi clienții

de:
15 oct. 2014
4 Afișari
REDUCERI MINCINOASE la Elefant.ro. Cum sunt păcăliţi clienții

Elefant.ro, un magazin online foarte cunoscut, încearcă să-i atragă pe clienţi cu super reduceri, promovând preţuri de bază mult mai mari faţă de cele disponibile în alte magazine de profil.

Pe site-ul Elefant.ro, o rochie cu pliuri produsă de brand-ul polonez Nife costă 139,9 lei, preţul fiind redus cu 74% faţă de tariful iniţial, de 532,77 lei. Pe site-ul tinar.ro, însă, aceeaşi rochie costă 119,4 lei, cu 40% mai puţin faţă de preţul iniţial de 199 lei.

Click pe imagini pentru rezoluţie maximă

Contactaţi de reporterii B365.ro, reprezentanţii Elefant.ro au declarat că preţul iniţial, care este aproape triplu pe elefant.ro faţă de cel de la tinar.ro, a fost recomandat de producător. „Conceptul de retail al unui producător este să recomande, în unele cazuri chiar să și impună, un preț de vânzare pentru piața pe care o vizează. Producatorul polonez Nife, companie cu care lucrăm în mod direct, a recomandat ca prețul de retail pentru România să fie în valoare de 532,77 lei. Fiecare comerciant are libera alegere să decidă cu ce preț de vânzare dorește să își vândă produsele. În cazul elefant.ro, am mers pe recomandarea de preț a producătorului polonez, la care am stabilit și o reducere semnificativă de peste 70%. La data lansării colecței Nife pe elefant.ro, în luna septembrie, elefant.ro avea cele mai mici prețuri din piață, de 139.90 lei. Nu putem comenta decizia Tinar.ro pentru afișarea valorii de 199,00 lei ca fiind prețul de pornire recomandat„, au declarat, pentru B365.ro, reprezentanţii Elefant.ro.

Cookies