Reduceri la emag.ro: ce produse și la ce prețuri oferă site-ul emag.ro la reduceri

de:
25 iun. 2014
0 Afișari
Reduceri la emag.ro: ce produse și la ce prețuri oferă site-ul emag.ro la reduceri

Reduceri la emag.ro: Produsele vedetă sunt tablet la preț de 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei și combine frigorifice la 799 de lei, anunță compania.

Campania „Revoluția prețurilor” se desfășoară în perioada 25-27 iunie și are discount-uri în valoare totală de 5 milioane de lei la zeci de mii de produse, anunță eMAG, într-un comunicat.

Reducerile vor fi aplicate timp de trei zile, în perioada 25 – 27 iunie, produselor din toate categoriile listate la eMAG, de la IT, electronice, electrocasnice, produse pentru casă și grădină, petshop, cosmetice, cărți și jucării.

Reduceri la emag.ro: „Miercuri dimineață vom da startul celei mai mari campanii de reduceri a verii. Toți clienții care intră pe eMAG.ro vor găsi reduceri de până la 50% la tablete, 35% la televizoare și electrocasnice, 60% la produsele pentru copii, 25% la parfumuri și chiar și de până la 95% la cărți”, declară Violeta Luca, Vicepresident & Executive Director eMAG.

Toate categoriile de produse listate vor avea prețuri „revoluționare”.

„Vom avea tablete la 99 de lei, smartphone-uri la 199 de lei, televizoare LED la 699 lei, combină frigorifică la 799 de lei. Anticipăm pe parcursul campaniei o triplare a vânzărilor comparativ cu un interval similar de trei zile dintr-o săptămână obișnuită”, a mai precizat Violeta Luca.

Reduceri la emag.ro: eMAG a pregătit stocuri pentru toate cele trei zile ale evenimentului, susțin reprezentanții companiei, iar valoarea totală a reducerilor depășește 5 milioane de lei.

Cookies