Reduceri la botox, acid hialuronic și implanturi mamare pentru membrii unui sindicat al polițiștilor. Pot beneficia de ele în 3 clinici din București, Craiova și Timișoara

27 oct. 2022
130 Afișari
Reduceri la botox, acid hialuronic și implanturi mamare pentru membrii unui sindicat al polițiștilor. Pot beneficia de ele în 3 clinici din București, Craiova și Timișoara
Reduceri la botox, acid hialuronic și implanturi mamare pentru membrii unui sindicat al polițiștilor. Pot beneficia de ele în 3 clinici din București, Craiova și Timișoara. Sursa foto: sindicatulpolitistilor.ro

Membrii unui sindicat al polițiștilor pot beneficia de reduceri, în cazul în care aleg să-și îmbunătățească aspectul fizic prin intermediul procedurilor estetice. Printre acestea se numără: tratamente cu botox și acid hialuronic, dar și implanturi mamare și implanturi de păr. Sindicatul a încheiat parteneriate de colaborare cu 3 clinici din București, Craiova și Timișoara.

Reduceri la botox, acid hialuronic și implanturi mamare pentru membrii unui sindicat al polițiștilor

Sidepol (Sindicatul Democratic al Polițiștilor) transmite pe site-ul oficial că, în urma unor solicitări transmise de membrii sindicatului, a decis să lărgească paleta de oferte și să le ofere mai multe reduceri membrilor care fac parte din sindicat.

Printre acestea se numără: reduceri la operatorii de telefonie mobilă, reduceri la analize medicale și reduceri la proceduri cosmetice.

Revenim la procedurile estetice. Sindicatul transmite că a încheiat parteneriate de colaborare cu 3 clinici specializate în estetică și remodelare corporală din București, Craiova și Timișoara.

Reducere de 10% și plată în rate

„Astfel, am încheiat mai multe parteneriate de colaborare, cu 3 clinici din domeniu, din orașele: București, Craiova, Timișoara, care oferă discounturi considerabile membrilor noștri, la procedurile alese în cadrul clinicilor acestor parteneri”, transmite sindicatul Sidepol pe site.

Conform informațiilor prezentate pe site, membrii sindicatului au acces la: tratamente pentru riduri, injecții cu acid hialuronic, botox, implanturi mamar, implanturi de păr, chiar și lipoaspirații și abdominoplastii.

Reducerile sunt de 10%, iar membrii sindicatului au posibilitatea să plătească și în rate.

„IMPORTANT: Pentru a putea beneficia de oferta colaboratorilor nostri, puteti contacta direct reprezentantul nostru sindical sau clinica partenera, fiind necesară confirmarea calității de membru SIDEPOL”, transmit reprezentanții sindicatului.

Cookies