Promoţii de Bucureşti: de la vibratoare, la masaj erotic sau albire anală

de:
18 nov. 2011
6 Afișari
Promoţii de Bucureşti: de la vibratoare, la masaj erotic sau albire anală

Aţi aflat de noul trend cosmetic? Albirea anusului, a zonei inghinale sau a axilei este acum cea mai recentă tendinţă în domeniul îngrijirii corporale, potrivit reprezentanţilor salonoului Japan Stone Spa. Pentru a-şi atrage clienţi, firma a apelat la ajutorul unui operator de reduceri colective, ofertadelux.ro. Prin oferta propusă de salon, doritorii beneficiau de o reducere de preţ de 50% pentru trei şedinţe de albire anus, axile sau în zona inghinală. Cu ajutorul celor trei şedinţe, la preţul de 75 de lei, faţă de 150 de lei, tarif iniţial pentru aceste proceduri, bucureştenii se puteau bucura de o depigmentare a pielii în zonele intime sau la axile.

Potrivit descrierii ofertei, albirea anală câştigă tot mai mult teren, fiind o metodă pentru care optează cât mai multe femei, dar şi barbaţi. În secolul al XXI-lea, şi albirea inghinală sau a axilelor are succes la public, conform reprezentanţilor salonului de cosmtică.

Dacă vă deranjează culoarea maronie din zonele intime sau de la axile vă puteţi depigmenta pielea prin intermediul unei proceduri cosmetice ce presupune albirea zonelor epilate, predispuse la o colorare acută a pielii. ”Întregul proces, de scurtă durată şi deloc riscant, dacă este realizat de personal specializat, îţi poate revigora viaţa sexuală şi te-ar putea face să te simţi mai atrăgătoare. Procedura de albire este asemănătoare cu cea a unui tratament facial, de exemplu, şi include gomaj, hidratare, tonifiere etc. Depigmentarea sau albirea zonelor este definitivă”, aşa încercau reprezentanţii Japan Stone Spa să îşi convingă clienţii să facă o alegere înţeleaptă şi să cumpere acest voucher.

Reprezentanţii salonului au încercat ca prin această metodă să îi atragă pe clienţi şi după terminarea şedinţelor de albire anală, astfel că, discount-ul a fost aplicat numai pentru trei şedinţe de depigmentare a zonelor intime, însă, pentru un efect vizibil şi de durată se recomandă folosirea a minim cinci şedinţe, potrivit detaliilor prezentate în ofertă. Chiar şi aşa, 13 persoane au cumpărat vouchere pentru a profita de albirea anală la un tarif mai mic.

Masaj thailandez la preţ redus

Industria erotică din Capitală pare că scârţâie. Când un salon de masaj erotic apelează la un site de reduceri colective pentru a-şi atrage clienţi, cel mai probabil, mulţi se gândesc că recesiunea a lovit dur chiar şi acest sector care pare invincibil. Chiar dacă decizia care a stat la baza implementării a două oferte de acest gen este greu de aflat, asemenea reduceri de preţ fac multă vâlvă în rândul clienţilor site-urilor care promovează astfel de promoţii.

Visaţi la momente fierbinţi, dar banii nu dispuneţi de bani suficienţi? Încercaţi şi cu o reducere de preţ. Oferta venea cu un discount de 35% pentru orice serviciu sau pachet de servicii de la salonul Eros Massage. 642 de bucureşteni au plătit deja 10 lei pentru a beneficia de momente de relaxare la preţ redus. Preţul iniţial, la care se aplică reducerea, al unui masaj de relaxarela este de 150 lei, iar pentru un masaj de relaxare şi un show erotic în jacuzzi, tariful este de 250 de lei. ”Fetele sunt libere în jumătate de oră”, spune cu tărie, recepţionera salonului de masaj erotic.

”Salonul deţine numai personal calificat pregătit să ofere un delicios masaj erotic şi masaj senzual pentru a te introduce într-o atmosferă unică. Maseuzele vă pot satisface fără contact sexual şi vă pot oferi senzaţii inimaginabile. Astfel, salonul este cotat ca fiind unul dintre cele mai bune din oraş, iar acest lucru poate fi dovedit de clienţi”, se precizează în descrierea ofertei, menită să atragă cât mai mulţi clienţi pentru Eros Massage.

Conform newprice.ro, site-ul de reduceri colective care promovează această reducere de preţ, centrul de masaj pune la dispoziţie ”o gamă variată de servicii, cu un personal calificat în domeniu şi cu o prezenţă foarte placută”: masaj de relaxare, masaj erotic, senzual masaj, Thai masaj, jacuzzi masaj, body masaj, petrecerea burlacilor, streaptease, nud masaj, sexy girls show, lap dance, masaj pentru cupluri şi free bar. Prin acest voucher ”clienţii au şansa de a se rupe de agitaţia orasului şi de a se retrage într-un loc minunat, unde atmosfera este destinsă şi primitoare”, chiar în centrul oraşului, pe Bulevardul Magheru nr. 2-4.

Reconstrucţie vaginală, cu 73% reducere

O ofertă care s-a adresat doamnelor, dar care putea fi achiziţionată şi de către bărbaţii nemulţumiţi pe deplin de zonele intime ale partenerelor lor a fost promovată de site-ul de reduceri colective ofertadelux.ro. Portalul de reduceri colective le-a oferit femeilor nemulţumite de aspectul sau dimensiunea zonei intime posibilitatea de a face o operaţie estetică de vaginoplastie, la un preţ mai mic. Pentru 251 de lei, achitaţi în perioada ofertei, se asigura o reducere de 6.310 lei din preţul iniţial de 8.300 de lei pentru această operaţie.

Vaginoplastia, procedură chirurgicală menită să reconstruiască un vagin cu defecte congenitale sau pentru operaţiile de schimbare de sex poate restaura ţesuturile musculare şi conjunctive laxe, care au fost alterate în urma întinderii excesive sau din cauza pierderii tonusului muscular, dar poate micşora şi schimba forma organului genital, după naştere. Potrivit ofertei, pe lângă defectele structurale, vaginoplastia poate să întărească muşchii vaginului, să îngusteze intrarea şi diametrul canalului vaginal, ”în vederea intensificării plăcerii sexuale”, în special, a partenerului indeosebi. Operaţia de vaginoplastie la Eurosanity, clinica medicală care asigură această procedură chirurgicală la preţ redus, este efectuată de Dr. Vahdani M. A., medic specialist de obstetrică-ginecologie din Marea Britanie.

Reprezentanţii clinicii sunt de părere că femeile care apelează la vaginoplastie sau care ar trebui să ia în considerare această procedură au probleme urinare şi pierd involuntar urină în timp ce tuşesc, strănută sau fac o activitate fizică ce presupune efort, ori vor să scape de daunele interne de la la nivelul vaginului şi perineului, cauzate de o naştere. De asemenea, nici cele care au auvt vătămari produse de efecte mecanice, precum purtarea unei lenjerii prea strâmte, ori care au obiceiul unor practici sexuale neobişnuite sau comportament sexual neobişnuit, cele care au pelvisul căzut din cauza slăbirii muşchilor de la baza pelvisului, efect al unei naşteri, care vor să îşi schimbe percepţia psihologică asupra propriului corp, ori care vor să le fie remodelate ţesuturile moi pentru a creşte nivelul de percepţii senzoriale şi confortul fizic şi psihic în timpul unui contact sexual.

Jucării sexuale şi vibratoare, la preţuri mai mici

Blogul vreaureducere.ro, care integrează mai multe oferte la preţuri mai mici, include promoţii de la cele firme cu profil cât mai variat. Din lista reducerilor de preţuri nu lipsesc nici seturile de lenjerie intimă şi jucăriile sexuale, destinate celor care vor să schimbe monotonia în pat. Bucureştenii îşi puteau cumpăra, profitând de preţurile mai mici promovate pe acest blog, un costum de geishă, de bile Duotone, menite să întărească musculatura vaginală şi să dea ”o senzaţie excepţională, generată de vibraţiile naturale”, un vibrator Silver Lady virgine, ”lucios şi alunecos, secretos şi jucăuş”, conform descrierii ofertei, două seturi de lenjerie intimă pentru doamne, dar şi un alt tip de vibrator, Teasing Tchaikovsky alb, cu ”formă clasică, vârful uşor ascuţit şi suprafaţa netedă, foarte plăcut la atingere şi uşor de curăţat”.

Ofertele inedite, şansa site-urilor de reducere de a ieşi în evidenţă

OfertaDeLUX, operator de reduceri colective care s-a lansat în aprilie 2011, a crescut de la o lună la alta datorită promoţiilor inedite cu care a fost prezent. ”Oferte de labioplastie, vaginoplastie sau albire anus, nu întâlneşti la tot pasul, iar asta ne-a diferenţiat clar de celelalte site-uri prezente pe piaţa reducerilor”, a explicat, pentru B365.ro, Elena Popa, general manager OfertaDeLUX.

Potrivit oficialului companiei, pe lângă strategia de marketing care aboordează ofertele inedite, site-ul de reduceri colective se bazează pe oferte concepute de furnizori de servicii care au mizat pe beneficiul promovării prin aceste reduceri de preţuri, pe termen lung, şi nicidecum nu s-au axat pe oferte care să-i „întreţină financiar”.

”OfertaDeLUX va continua să surprindă cu oferte inedite şi diversificate, dar nu va ocoli şi alte strategii de marketing neabordate de celelalte site-uri până acum”, mai spune Elena Popa.

Indiferent de strategiile de marketing abordate ofertele inedite şi, mai ales cele care au fost menite să condimenteze viaţa sexuală, se vând bine, în funcţie de reducerea de preţ sau de serviciul oferit, ori îşi pun amprenta asupra clienţilor site-urilor de reduceri colective, fidelizându-i pe cei care s-au amuzat sau, din contră, au fost interesaţi şi încântaţi de asemenea promoţii, considerate de mulţi, subiecte tabu.

Cookies